Cupă menstruală pentru adolescente – TEEN

(3 recenzii de la clienți)

69.00 lei -26%

[check_sale_status id="1216"]

18 ml = = 3 x  = 2 x

Recomandat pentru: virgine, adolescente
Ideal pentru: oricare flux menstrual, activități intense, sport, înot, oricare tip de col uterin (datorită codiței ajustabile)
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort
Utilizare: În funcție de flux, o poți purta până la 12 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții.
Alternativă sănătoasă: înlocuiește tampoanele clasice, nu provoacă uscăciune, mirosuri neplăcute și iritații

Descriere

Prima cupă menstruală dedicată adolescentelor! Cupa menstruală FemiEko® din Colecția TEEN, cu o capacitate 18 ml, este un produs intim reutilizabil, anatomic dezvoltat pentru corpul adolescentelor și fetelor virgine, fabricat 100% din silicon de calitate medicală, testat pentru a fi sigur pentru echilibrul intim al fetelor tinere

Dimensiunea mică a acestei cupe o face compatibilă cu nevoile adolescentelor, oferind protecție și siguranță, în timp ce redă încredere și stimă de sine și în cele mai delicate zile de menstruație. Spre deosebire de restul cupelor FemiEko®, acest model are simbolul brand-ului în partea de jos (margareta), pentru un plus estetic, dar și pentru o mai bună apucare a cupei în momentul scoaterii.

Cupa FemiEko® Teen se introduce în vagin precum un tampon și te protejează până la 12 ore, în funcție de flux.  Cupa colectează sângele din interiorul corpului, NU îl absoarbe (împiedicând astfel supărătoarea uscăciune vaginală), reținând astfel de până la 3 ori volumul unui tampon sau absorbant clasic. Ușor de introdus și îndepărtat, lejeră la purtare, cupa menstruală, colectează în interior sângele și lasă fluxul natural să se întâmple în mod natural, ceea ce este deosebit de important pentru buna funcționare a aparatului reproducător și o dezvoltare sănătoasă.

Fiind un dispozitiv intim, intern riscul de mirosuri neplăcute și de scurgeri este eliminat în mare măsură. Dacă utilizezi cupa menstruală pentru prima dată, urmează pașii indicați în manualul din interiorul cutiei, pentru o utilizare sigură!

Se poate folosi pentru orice flux, col uterin (datorită cozii lungi ajustabile), chiar și pentru sport, la spa sau la piscina, bucurându-te de zile active, neîntrerupte de menstruație. 

 

Detalii Material & certificate

100% silicon de grad medical Elastosil de calitate germană de la Wacker Labs, ce are caracteristici atestate ca fiind biocompatibil și care nu dezvoltă culturi bacteriene. Cupa menstruală Femieko deține certificări de calitate precum: CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH, realizat în facilitate atestată pentru producție de dispozitive medicale: ISO9001, ISO 13485:2016. Design înregistrat ca inovație marca FEMIEKO.

Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim.

Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale.

Cum se folosește?

 • Igiena este esențială. Asigură-te că ai sterilizat cupa înainte de utilizare.
 • Spală-te bine pe mâini înainte de a manevra zona genitală.
 • Pliază cupa în formă de C sau U pentru a introduce pe canalul vaginal. Va fi ușor, pentru că nu este mai mare decât un tampon la introducere.
 • Găsește o poziție confortabilă pentru introducerea cupei menstruale, fie că îndoi un picior sau stai pe toaletă.
 • Introdu cupa pe orificiul vaginal, încă pliată, până când cupa este destul de adânc pe canalul vaginal.
 • Odată introdusă verifică dacă pereții cupei sunt deschiși, răsucind ușor și trăgând lejer de tijă pentru a confirma formarea unui sigiliu în interior.
 • Pentru a scoate cupa, încordează ușor mușchii abdominali și sparge sigiliul cu un deget pe unul dintre pereți cupei. Apoi extrage cu grijă cupa.
 • Folosește cu încredere cupa menstruală până la 12 ore continuu, și bucură-te de oricare activități fără grijă.
 • Folosește cu încredere cupa menstruală până la 12 ore continuu, și bucură-te de oricare activități fără grijă.
 • Întreținere

  1. Clătește cu apă rece pentru îndepărtarea rezidurilor.

  2. Spală cu apă caldă și săpun neutru, fără uleiuri, parfum sau silicon, sau optează pentru spray-ul igienizant Femieko.

  3. Sterilizează prin fierbere timp de 5 minute după finalizarea ciclului menstrual.

  4. Depozitează în saculețul său de protecție.

  Urmând acești pași simpli, vei avea o experiență confortabilă și igienică în timpul menstruației cu cupa menstruală Femi.Eko®.

  DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  100%
  3
  4
  0%
  0
  3
  0%
  0
  2
  0%
  0
  1
  0%
  0
  Hosu Maria
  22 februarie 2024
  O cupă extraordinară. Este delicată, flexibilă, iar marginea e mai îngustă și mai moale comparativ cu alte cupe, ceea ce oferă un plus de confort.
  O...More
  O cupă extraordinară. Este delicată, flexibilă, iar marginea e mai îngustă și mai moale comparativ cu alte cupe, ceea ce oferă un plus de confort.

  O văd adecvată pentru femei cu colul jos, nu doar pentru adolescente. Mi s-a potrivit perfect chiar dacă am trecut printr-o naștere naturală.
  Este util?
  0 0
  Cupă menstruală pentru adolescente - TEEN photo review
  Mira, Miha & Minunea Mică + cea mare :))
  30 noiembrie -0001
  Am luat cupa Teen în principal pentru fetita mea de 14 ani, care face înot de performanta, iar de la tampoane prezinta des iritații. Când am aflat de ...More
  Am luat cupa Teen în principal pentru fetita mea de 14 ani, care face înot de performanta, iar de la tampoane prezinta des iritații. Când am aflat de cupa, am fost sceptica, dar nevoia m-a împins. Săptămâna trecuta, după ce fetita mea și-a început aventura cu aceasta minune mica de cupa, ne-am declarat amândouă fane pe viata. Ea, ca în sfârșit și-a trăit pasiunea fără stresul inutil al menstruație și nici fără tampoane nesănătoase pt ea, iar eu ca mi-am văzut copilul fericit. Atât de fericita a fost încât m-a pus sa îmi iau și eu, și abia aștept sa vad cum va fi. Dacă ea s-a descurcat și eu pot, mai ales ca am făcut împreună ceva training înainte. Felicitări Femieko pentru aceasta "minunea mica" asa cum am botezat-o noi în casa.
  Este util?
  0 0
  Cîrciu Ruxandra
  30 noiembrie -0001
  Comanda a ajuns suuuper repede (am plasat-o joi noapte si sambata de dimineata deja era la EasyBox), iar cupa este suuuper faina, are toate atributele...More
  Comanda a ajuns suuuper repede (am plasat-o joi noapte si sambata de dimineata deja era la EasyBox), iar cupa este suuuper faina, are toate atributele mentionate pe website, iar utilizarea ei este facila, creand un plus de confort pentru perioadele acelea mai sensibile. Multumesc FemiEko!
  Este util?
  0 0
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Întrebări frecvente

  Cum aleg o cupa menstruală?

  Cel mai important lucru este să alegi dimensiunea corectă, ținând cont de lungimea cervix-ului tău.

  Cupele Femi.Eko® au o formă anatomică și sunt fabricate din silicon medical moale. Iată cum să alegi cea mai bună mărime:

  Mărimea A – pentru femeile cu flux menstrual scăzut spre mare, sub 30 de ani, fără nașteri, cervix jos.

  Mărimea B – pentru femeile care au născut, peste 30 de ani, cu flux menstrual mare, cervix înalt.

  Cupele noastre sunt dezvoltate pentru a se potrivi oricărui tip de col uterin, având o coadă lungă, care poate fi ajustată prin tăierea acesteia în funcție de lungimea care îți este confortabilă.

  Dacă alegi dimensiunea corectă a cupei, atunci nu vei simți disconfort și nu vei avea scurgeri.

  Dacă nu ești sigură care este mărimea potrivită pentru tine sau dacă vrei să vezi care este produsul pe care ar trebui să-l folosești, trebuie doar să faci testul aici și vei afla ce ți se potrivește.

  Dacă ai probleme precum infecții ale tractului urinar (UTI), porți un dispozitiv intrauterin, ai particularități anatomice precum retroversia uterină sau cicatrici post – partum, te încurajăm să iei legătura cu medicul tău înainte de a utiliza cupa menstruală.

  Cât timp pot purta o cupă menstruală?

  Recomandăm o purtare de până la 12 ore. Cupa trebuie golită de minimum două ori pe zi sau la fiecare 10 -12 ore. Dacă ai un flux abundent, e posibil să fie nevoie să o golești mai des. Astfel eviți scurgerile.

  Este normal să simți dureri în timp ce folosești cupa menstruală?

  Cupa menstruală Femi.Eko® este special creată pentru a fi confortabilă, realizată din silicon medical foarte moale și cu o formă anatomică. Nu ar trebui să simți niciun fel de durere în timp ce foloseșți cupa menstruală. Singurul moment în care poți simți un ușor disconfort este atunci când introduci cupa pentru prima dată.

  Când ar trebui să-mi schimb cupa?

  Cupa menstruală Femi.Eko® poate fi folosită până la perioada maximă de 5 ani.

  Însă recomandăm să o înlocuiești după 2 ani, mai ales dacă o folosești constant, la fiecare menstră.

  De asemenea, îți recomandăm să înlocuiești Cupa Menstruală Femi.Eko® dacă:

  • ai avut infecții vaginale și ai folosit-o acest în timp
  • dacă ai scăpat-o în toaletă
  • dacă observi vreo peliculă lipicioasă sau o pudră deasupra cupei.

  Când înlocuiești cupa menstruală Femi.Eko® cu o nouă cupă menstruală, nu uita să dezinfectezi cupa și apoi să o reciclezi.

  Fii responsabilă și nu o arunca pur și simplu. Pentru protecția Planetei fiecare mic gest contează.

  Mai ai întrebări?

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: