Trebuie să încerci noul absorbant reutilizabil din cânepă și bumbac organic! O nouă inovație Femi.Eko, cu 4 straturi și igienizare la 60°C

Un nou produs revoluționar marca Femi.Eko a ieșit recent din producție și îți va oferi și mai multă protecție la menstruație. Trebuie să încerci și tu noul absorbant reutilizabil din cânepă și bumbac organic, despre care noi spunem că este echivalentul inovației, sustenabilității, dar și eficienței în materie de sănătate și confort pentru femei. 

Suntem în era tehnologiei și vorbim tot mai mult despre sustenabilitate (lucru care nu poate decât să ne bucure). La fel cum ne bucură faptul că absorbantele reutilizabile au devenit din ce în ce mai populare printre femeile care sunt conștiente de impactul asupra mediului și sănătății lor. Beneficiile acestor produse sunt numeroase, iar colecția de absorbante refolosibile Femi.Eko aduce o noutate extraordinară în domeniu – mixul de cânepă și bumbac organic utilizat în compoziția acestor articole. Cânepa este materialul de bază, are proprietăți antibacteriene naturale, iar asta face ca noile absorbante să fie mai igienice și să prevină și mai mult apariția bacteriilor în timpul menstruației. La toate acestea se adaugă și beneficiile bumbacului organic, cunoscut pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație permanentă de prospețime. Sună din ce în ce mai bine, nu? Hai să-ți mai spunem ceva: acest nou produs dispune și de o inovație în materie de igienă menstruală, pentru că poate fi spălat la 60 de grade Celsius. De fapt, este singurul absorbant de pe piață ce permite igienizarea la o temperatură atât de ridicată. Clar, ai absolut toate motivele să-ți dorești să-l încerci.

Mai jos, îți prezentăm pe larg noul produs Femi.Eko, plus beneficiile pe care le oferă noile tehnologii incluse.

Hai să îți explicăm de ce să alegi absorbantele reutilizabile din cânepă și bumbac organic 

Absorbantele reutilizabile din cânepă și bumbac organic sunt prietenoase atât cu mediul, cât și cu pielea ta. Fabricate din materiale naturale, fără chimicale, ele asigură o protecție naturală, fără riscul iritațiilor sau alergiilor. 

Ceea ce face colecția de absorbante reutilizabile Femi.Eko specială nu este doar angajamentul nostru față de calitate, ci și folosirea inovației în favoarea ta – a confortului tău la menstruație și a sănătății tale. Tehnologia antibacteriană a cânepii este cea care diferențiază cu adevărat absorbantele reutilizabile. Cânepa are proprietăți antibacteriene naturale, ceea ce face ca produsele pentru menstruație să fie mai igienice și să prevină astfel apariția și răspândirea bacteriilor. Absorbantul poate fi purtat până la 10 ore consecutiv, fără riscuri de mirosuri neplăcute și iritații. Mixul dintre cele două țesături garantează confortul total la fiecare utilizare. Dar despre beneficiile mixului de cânepă și bumbac organic din absorbantul reutilizabil Femi.Eko vom mai vorbi în acest articol, pentru că merită din plin! 

Avem mereu grijă de pielea ta: Absorbante reutilizabile cu 4 straturi absorbante, toate din materiale 100% naturale 

Noile absorbante reutilizabile cu cânepă și bumbac organic sunt disponibile în mai multe mărimi (XS, S și M), totul pentru a răspunde nevoilor fiecărei femei în parte. În ceea ce privește materialele folosite, acestea sunt certificate OEKO-TEX, ceea ce garantează siguranța și eficiența acestor produse. Cu cele 4 straturi absorbante, te vei simți în siguranță pe tot parcursul zilei.


Pentru absorbantele reutilizabile, mărimile S și M, cele 4 straturi arată astfel:

 • Stratul superior este din 55% cânepă și 45% bumbac organic de culoare neagră.
 • Stratul mijlociu combină puterea cânepii cu bumbacul organic: 1 strat de 55% cânepă și 45% bumbac organic, completat de alte 2 straturi din 100% bumbac organic.
 • Baza și aripioarele sunt confecționate din țesătură PUL, care asigură impermeabilitate.
 • Design-ul include și două capse pentru a fixa perfect absorbantul pe dimensiunea lenjeriei intime. 


Pentru mărimea XS:

 • Stratul superior este din 55% cânepa și 45% bumbac organic de culoare neagră.
 • Stratul mijlociu este format dintr-un amestec de 55% cânepă și 45% bumbac organic.
 • Baza și aripioarele sunt din țesătură PUL.
 • Dispune de butoane de plastic ajustabile, atestate Oeko-Tex, pentru a fixa absorbantul pe dimensiunea lenjeriei. 


Ghid pentru alegerea potrivită a absorbantelor reutilizabile, în funcție de mărimea lor 

La Femi.Eko, absorbantele reutilizabile au fost create pentru a se potrivi nevoilor fiecărei femei, indiferent de fluxul menstrual. Iată un ghid simplu despre cum să alegi și să le folosești corect în funcție de mărime:

1. Mărimea XS – se potrivește atât pe lenjerie intimă tip tanga, cât și pe chiloți tip hipster. Absorbantele reutilizabile XS sunt recomandate pentru zilele cu flux menstrual foarte slab, scurgeri zilnice sau ca protecție suplimentară atunci când utilizezi o cupă menstruală.

2. Mărimea S – ideală pentru zilele cu flux menstrual moderat sau pentru începutul și sfârșitul menstruației, pentru incontinența urinară și secreții abundente. 

3. Mărimea M – recomandată pentru zilele cu flux menstrual abundent, pentru folosirea pe timp de noapte, după naștere sau pentru incontinență urinară.

Să nu uităm să pomenim și de designul lor estetic! Absorbantele reutilizabile din cânepă  și bumbac organic au o nuanță rafinată de turcoaz, combinând excelent funcționalitatea cu stilul modern.

Un singur absorbant se spală și se refolosește de până la 600 de ori

Unul dintre avantajele majore ale absorbantelor reutilizabile Femi.Eko este durabilitatea. Acestea pot fi spălate și refolosite până la 600 de ori, oferind astfel o soluție pe termen lung, mult mai economică în comparație cu cele clasice, de unică folosință. În plus, nu vei mai genera lunar cantități însemnate de deșeuri.

Iar ca să te bucuri cât mai mult timp de absorbantele tale reutilizabile din cânepă și bumbac organic, îți recomandăm să respecți întocmai instrucțiunile de îngrijire. Așadar, pentru a menține absorbantele în stare optimă: 

 • Clătește-le cu apă rece după folosire.
 • Spală-le în mașină la o temperatură recomandată de 60°C.
 • Pune-le la uscat într-un loc aerisit.

Află totul despre beneficiile cânepii și ale bumbacului organic

Pe scurt, cânepa este un aliat natural în îngrijirea intimă și are numeroase beneficii, acesta fiind și motivul pentru care am inclus această țesătură în produsele menstruale Femi.Eko, alături de bumbacul organic. 

 • Proprietăți antibacteriene: previne proliferarea bacteriilor și menține echilibrul intim.
 • Absorbție superioară: reține umezeala eficient, asigurând un confort superior.
 • Durabilitate: rezistă la sute de spălări, păstrându-și proprietățile intacte.
 • Proprietăți anti-iritante: cânepa este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce roșeața și iritațiile, fiind ideală pentru pielea sensibilă.
 • Echilibru natural al pielii: ajută la menținerea unui pH optim al pielii, esențial pentru sănătatea ta intimă.


De cealaltă parte, bumbacul organic este moale și delicat cu pielea, cunoscut fiind și pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație de prospețime. Fără pesticide sau substanțe chimice, acest material este ideal pentru îngrijirea intimă.
De cealaltă parte, bumbacul organic este moale și delicat cu pielea, cunoscut fiind și pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație de prospețime. Fără pesticide sau substanțe chimice, acest material este ideal pentru îngrijirea intimă.

Spre final, hai să facem o trecere în revistă și a caracteristicilor pe care le au absorbantele  reutilizabile ce poartă semnătura mărcii Femi.Eko, spre deosebire de cele de unică folosință:

 • Inovație în igiena menstruală: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestui absorbant este capacitatea sa de a fi spălat și igienizat la 60 de grade Celsius. Acest lucru elimină bacteriile și microbii, oferindu-ți o protecție maximă și o igienă impecabilă.
 • Economie pe termen lung: Deși investiția inițială poate fi mai mare, economiile pe termen lung sunt semnificative.
 • Eco-friendly: Reduc semnificativ cantitatea de deșeuri. Repetăm ori de câte ori avem ocazia: Ne preocupă profund bunăstarea mediului înconjurător, așa că am creat încă un produs care este prietenos cu planeta. 
 • Sănătate și confort: Fără chimicale sau parfumuri, previn iritațiile și alergiile.  Cânepa și bumbacul organic sunt doi compuși siguri, durabili, antibacterieni și blânzi cu pielea, iar cele 4 straturi absorbante te vor face să te simți în siguranță toată ziua. 


Absorbantele reutilizabile Femi.Eko, ce au în compoziție un mix de bumbac organic și cânepă, sunt o combinație perfectă între sustenabilitate, inovație și grijă pentru sănătatea ta. Fie că ești o persoană eco-conștientă sau pur și simplu dorești o alternativă mai sănătoasă la produsele tradiționale, Femi.Eko este alegerea ideală. Trebuie să încerci noile noastre absorbante reutilizabile – cu 4 straturi absorbante și igienizare la 60 de grade – de care te vei îndrăgosti iremediabil încă de la prima utilizare. Absorbant + cânepă + bumbac organic + Femi.Eko = forever love! 🙂 

DISTRIBUIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai mult

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: