Top 10 motive pentru care merită să alegi chiloții menstruali FemiEko

Când se apropie data menstruației cel mai probabil te gândești ce ai de făcut în perioada următoare, care sunt activitățile planificate și dacă vei putea sa le duci la bun sfârșit. Știm, pentru multe femei perioada ciclului menstrual vine cu un anumit disconfort. Tocmai din acest motiv, FemiEko a creat un produs inovator destinat tuturor femeilor care nu vor să pună pauză în viața lor în cele câteva zile de menstruație. Vorbim despre chiloții menstruali reutilizabili, cu ajutorul cărora vei uita efectiv de absorbantele sau de tampoanele de unică folosință pe care le utilizai până acum. 

Pe lângă faptul că îți oferă confort sporit până la 12 ore și au un grad de absorbție variat, în funcție de fluxul tău menstrual, chiloții absorbanți te vor ajuta să faci economii considerabile și să reduci cantitatea de deșeuri produsă lună de lună. În loc să plătești sume importante de bani pe produsele de igienă feminină, cumperi o singură dată chiloți menstruali și îi vei utiliza până la 2 ani. Îi porți, îi speli și îi porți din nou, atât de simplu e.

În acest material îți prezentăm 10 motive pentru care merită să alegi chiloții menstruali de la FemiEko:

1. Chiloții menstruali sunt sustenabili

Grija pentru mediul înconjurător este un aspect esențial pentru specialiștii FemiEko. Așa au luat naștere produsele sustenabile de igienă intimă pentru femei, cum sunt chiloții menstruali. Pentru că sunt reutilizabili, asta înseamnă că odată ce-i ai și îi folosești vei renunța la absorbante și la tampoane de unică folosință. Deci nu vei mai produce lunar, în timpul menstruației, o cantitate semnificativă de deșeuri. Cu alte cuvinte, vei contribui și tu la un mediu înconjurător mai curat și mai puțin poluat. 

Dacă nu ai făcut-o deja, îți recomandăm să încerci chiloții menstruali organici Flora, cu care ne mândrim ca fiind produsul cel mai sustenabil și eco-friendly din gama FemiEko. Confecționați doar din bumbac organic și bambus, sunt 100% biodegradabili. Așadar, conțin 0% plastic, sunt confortabili și te “avertizăm”: îi vei adora încă de la prima purtare. 

2. Chiloții menstruali nu au substanțe chimice

Materialele din care sunt confecționați chiloții pentru menstruație sunt sigure pentru sănătate, plăcute la atingere și delicate cu pielea. Au certificare OEKO-TEX, ceea ce înseamnă că fiecare componentă a acestui produs a fost testată pentru substanțe chimice. Cum te vei simți în perioada menstruației purtând chiloții FemiEko? 100% confortabil. 

3. Chiloții menstruali oferă protecție până la 10-12 ore

Chilotii absorbanți pentru menstruație te vor cuceri imediat după ce vei constata că îi poți purta chiar și până la 10-12 ore, dacă ai un flux menstrual lejer sau dacă te afli în ultimele zile ale perioadei. În general, pentru un flux moderat, va fi nevoie să schimbi lenjeria reutilizabilă de două ori pe zi, iar dacă te confrunți cu scurgeri abundente în primele zile de menstruație de până la trei ori pe zi.

Totul ține de nevoile corpului tău și de fluxul tău menstrual, așa îți vei alege chiloții de menstruație dintre mai multe niveluri de protecție: lejer, moderat sau abundent. Îți dăm un pont: După ce îi vei folosi de câteva ori și te vei obișnui cu chiloții menstruali îți va fi foarte ușor să-ți dai seama când e momentul să-i schimbi. Totuși, pentru o igienă optimă, îți recomandăm să nu porți aceeași pereche mai mult de 12 ore.

4. Chiloții menstruali sunt reutilizabili timp de 2 ani

Așa cum precizam anterior, o pereche de chiloți menstruali te protejează până la 10-12 ore, în funcție de fluxul tău menstrual. Ei bine, dacă îi cureți, îngrijești și depozitezi corespunzător, lenjeria intimă poate fi reutilizată timp de doi ani, timp în care stratul protector nu se va deteriora. Secretul este să-i speli cu atenție, la temperaturi scăzute. 

5. Chiloții menstruali FemiEko te ajută să economisești lunar

Îți propunem un calcul simplu. Gândește-te câți bani obișnuiai să dai în fiecare lună pe produsele de unică folosință. Dacă optezi pentru chiloții menstruali de la FemiEko, pe care-i cumperi o singură dată și îi poți reutiliza până la 2 ani (fără nicio altă investiție), e lesne de înțeles că vei economisi lunar sume considerabile. 

6. Chiloții pentru menstruație se spală ușor

Probabil te întrebi: “Bun, mi-am cumpărat chiloți menstruali și vreau să renunț definitiv la tampoane și absorbante de unică folosință. Dar cum îi spăl după fiecare utilizare?” Răspunsul la întrebarea ta: Chiloții reutilizabili de la FemiEko se spală normal, în mașina de spălat sau manual, întotdeauna la temperaturi care să nu depășească 40 de grade Celsius. 

Important de știut: Chiloții menstruali se clătesc întotdeauna cu apă rece înainte de spălarea propriu-zisă, pentru a îndepărta tot sângele stocat în materialul absorbant. 

7. Există chiloți menstruali cu diferite niveluri de absorbție

În funcție de fluxul tău menstrual, poți să alegi chiloți menstruali pentru niveluri diferite de absorbție: lejer, moderat sau abundent. Poți verifica schema Femi.Eko de niveluri de absorbție disponibilă pe site-ul nostru, care te va ajuta să-ți găsești modelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. 

8. Sunt disponibili într-o varietate de design-uri și culori

În magazinul nostru online găsești o gamă variată de modele, design-uri și culori, astfel încât să alegi ceea ce-ți place și ți se potrivește.  Îți oferim câteva sugestii: Chiloții menstruali Ella tip tanga, de culoare roz, sunt foarte elastici, nu au cusături și îți modelează șoldurile fără să se vadă pe sub haine. Acest model de chiloți este o variantă optimă pentru tine dacă ai un flux menstrual lejer sau dacă te afli în ultimele zile de menstruație. Îi poți utiliza și în caz de incontinență urinară. 

De asemenea, îți recomandăm să alegi modelul de chiloți menstruali Silke, cu croi în stil brazilian, din bambus super moale și delicat, cu bandă elastică pentru susținere și dantelă în zona din față, pentru un plus de feminitate. Senzația de confort este garantată, la fel și încrederea în tine. Sunt ideali pentru fluxul menstrual moderat și îi poți folosi și în caz de scurgeri abundente.

În magazinul online FemiEko vei găsi și alte modele inedite de chiloți menstruali fără cusături sau chiloți menstruali impermeabili, în diverse nuanțe moderne și feminine. Nu uita să-i alegi în funcție de nivelurile de protecție! 

9. Pot fi folosiți și în cazul incontinenței urinare

Știai că lenjeria reutilizabilă nu este utilă doar pentru menstruație? Chiloții absorbanți pot fi folosiți și în cazul incontinenței urinare care apare frecvent după naștere sau la menopauză. Încearcă-i și te vei simți în siguranță în fiecare zi!

10.Te ajută să te simți sexy pe perioada menstruației

Să fii sexy și încrezătoare în propriul tău corp, inclusiv atunci când te afli la menstruație, este posibil cu ajutorul chiloților absorbanți de la FemiEko. Am creat pentru tine colecții speciale, cu inserții de dantelă, astfel încât să te simți atât protejată, cât și extrem de feminină atunci când îi poți. Îți recomandăm să alegi modelul de chiloți menstruali Freja, creați exclusiv din dantelă, dar cu super-protecție, având în zona din spate prelungită zona de absorbție, fiind modelul ideal pentru absorbție abundentă și utilizare nocturnă. Soțul sau iubitul, va adora acest model, mai ales dacă vei alege modelul Freja Roșu.

DISTRIBUIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai mult

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: