Top 10 idei grozave pentru alegerea unui cadou de Crăciun perfect!

Luna decembrie este luna darurilor făcute celor dragi, prietenilor, colegilor, părinților, membrilor familiei, dar și nouă. Tu când ți-ai făcut ultima dată un cadou? Pentru că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar Anul Nou bate la ușă, ne-am gândit să adunăm laolaltă câteva idei de cadouri de Crăciun utile și frumoase pe care să ți le poți oferi atât ție, cât și femeilor din viața ta. Inspirația noastră pentru tine vine din colecția de produse și lenjerie intimă specială pentru menstruație și uz zilnic de la FemiEko. 

Dincolo de un cadou frumos ambalat, utilitatea lui este importanță. La fel și modul în care-l oferi, adică din suflet. Anul acesta, de Crăciun, alege să dăruiești produse reutilizabile de îngrijire la menstruație. Dacă le-ai încercat deja, știi cât de confortabili și sexy sunt chiloții menstruali în diverse croieli și culori. Sau câtă libertate de mișcare îți oferă o cupă sau un disc menstrual. Pe toate le găsești la noi sub formă de pachete combo FemiEko, numai bune de oferit celei mai bune prietene, mamei, surorii sau altor femei dragi sufletului tău. 

Mai jos vei găsi ideile noastre de cadouri de Crăciun, daruri utile, frumos împachetate, gata de așezat sub brad:  

Modelele de xmas combo

Grija pentru cei pe care îi iubești se arată și sub forma de cadouri de Crăciun. Pornind de la acest sentiment, specialiștii FemiEko au creat pachetele xmas combo, ce conțin produsele de îngrijire intimă pe care orice femeie trebuie să le încerce și să le aibă.

Când cauți idei de cadouri de Crăciun te gândești și la un anume buget pe care să-l aloci achiziționării acestora. Din acest motiv, toate pachetele noastre combo au prețuri speciale și reduceri ce îți permit să economisești sau să cumperi mai mult, plătind mai puțin. 

În acest material vei găsi toate variantele ce combină produse diferite pentru menstruație abundentă sau incontinență urinară sau poți să selectezi combo-urile cu produsele tale preferate pe care să le dăruiești femeilor din viața ta. Fă-le și lor o mare favoare și așează-le sub brad articolele reutilizabile FemiEko, de care se vor îndrăgosti încă de la prima utilizare. Îți vor mulțumi că le-ai arătat calea spre o menstruație lipsită de disconfort, de grija pătatului sau de cheltuielile lunare. 

  1. COMBO Let it flow

Combo-ul “Let it flow” este una dintre ideile de cadouri de Crăciun pentru femeile care își doresc să fie sexy și în timpul menstruației. Conține două perechi de chiloți menstruali Freja, în clasicul și elegantul negru, alături de roșul atrăgător și feminin. 

Dantela fină și senzuală are capacitatea de a pune în valoarea feminitatea oricărei femei, protejând-o în același timp 10, până la 12 ore, fără risc de pătare, fără disconfort și fără mirosuri neplăcute. 

  1. COMBO Care for you

Combinația perfectă care oferă protecție maximă pe toată perioada menstruației se regăsește în combo-ul “Care for you”. Acest pachet cadou conține o pereche de chiloți menstruali Smilla, o pereche de chiloți menstruali Silke și un disc menstrual.

Discul menstrual poate fi folosit pentru oricare flux menstrual sau împreună cu chiloții Smilla sau Silke pentru extra protecție, mai ales în cazul femeilor care n-au mai folosit până acum produse menstruale reutilizabile. Pe lângă siguranța pe care o oferă în acele zile ale lunii, modelele Smilla și Silke au de asemenea un design modern și sexy, ce oferă încredere în propria persoană. Smilla sunt recomandați a fi purtați în primele zile de menstruație, când fluxul este abundent. Iar Skile sunt perfecți spre finalul perioadei, având un grad de absorbție moderat. Pentru un plus de protecție, merg purtați împreună cu discul menstrual. 

  1. COMBO Love

Așa cum îi spune și denumirea, Combo-ul Love este una dintre ideile de cadouri de Crăciun pe care le oferi cu dragoste femeii din viața ta: mama, sora, prietena sau orice altă persoană dragă. Este un mix perfect de produse reutilizabile, având discul menstrual FemiEko, chiloții Ella tanga, cu absorbție light, de culoare verde și un sterilizator. Scopul acestor trei articole de igienă feminină este să ofere 100% protecție și confort întreaga menstruație.

  1. COMBO MoM 

Combo-ul MoM este cadoul perfect pentru o prietenă care va fi sau a devenit de curând mamă. Cuprinde două perechi de chiloți menstruali Frida, cu super absorbție, talie înaltă și fără cusături. Sunt ușor de purtat atât de doamnele cu burtică după naștere, cât și de cele ce au născut natural sau prin cezariană. Multe femei nu suportă elasticul incomod în zona operației imediat după aceasta, iar acest model de chiloți este ideal pentru confortul proaspetei mămici. 

Chiloții Femieko sunt extrem de eficienți împotriva oricărui tip de scurgeri și pot fi purtați la menstruație, dar și în cazul incontinenței urinare ușoare sau a secrețiilor care apar după naștere. De asemenea, pentru protecția zilnică, în pachetul cadou se regăsesc și două absorbante reutilizabile. 

  1. COMBO TEEN

La FemiEko găsești idei de cadouri de Crăciun pentru toate femeile din viața ta, indiferent că sunt mame, adolescente, au flux lejer sau abundent. Combo-ul “TEEN” se adresează tinerelor care au nevoie de protecție eficientă pentru a trece mai ușor peste menstruație. Vorbim de o soluție sănătoasă la absorbante și tampoane de unică folosință prin pachetul ce conține o pereche de chiloți menstruali IDA, o pereche de chiloți menstruali Smilla și cupa menstruală special dezvoltată pentru anatomia fetelor virgine. Așa că dacă ai o soră adolescentă, o nepoată sau cauți un cadou de Crăciun pentru fiica celei mai bune prietene, aflată la vârsta adolescenței, ai găsit darul perfect. În plus, Combo TEEN vine la pachet cu un ghid gratuit de educație menstruală, dedicat special adolescentelor, părinților, educatorilor sau tutorilor.

  1. COMBO Super

Pachetul Combo Super conține trei perechi de chiloți , modele diferite – Frida, Freja și Nanna – speciale pentru a oferi protecție pe toată perioada menstruației. Chiloții menstruali Freja pot fi folosiți până la 12 ore. Datorită zonei de absorbție din bumbac organic 100%, prelungită în zona din spate, asigură un somn liniștit, fără grija petelor pe timp de noapte. În plus, au inserții din dantela fină, ceea ce îi face extrem de feminini. 

În completare vin și chiloții Nanna+, model fără cusături și cu talie înaltă, ce modelează formele corpului. Materialul elastic și catifelat îi face extrem de confortabili, iar absorbția ridicată oferă confortul atât de necesar femeilor aflate în perioada menstruației. Cea de-a treia pereche din pachetul cadou este modelul de chiloți Frida. Au doar 2 mm grosime, nu au cusături și sunt confortabili și plăcuți la atingere. 

  1. COMBO Starter

Combo-ul Starter conține o pereche de chiloți menstruali Ida roz cu absorbție ridicată, o cupă menstruală powder și un sterilizator. Acest cadou poate fi oferit atât femeilor adulte, cât și adolescentelor, cu varianta de cupă menstruală “Teen”. Sterilizatorul FemiEko va fi extrem de util pentru curățarea rapidă a cupei între utilizări. 

  1. COMBO Sport

Combo-ul Sport conține cel mai nou articol din colectia Femieko, colanții menstruali Victoria, alături de o cupă menstruală. Aceștia sunt super absorbanți, au talie înaltă și buzunar ascuns pentru chei, dar și buzunar lateral. Au fost atent creați pentru femeile active, care fac sport periodic. Au o protecție eficientă de până la 12 ore, cu cele 4 straturi de material special, care îți asigură confort, fără senzație de material gros, incomod. Colanții sunt ideali pentru prietenele tale care fac yoga, pilates sau alergă. 

  1. COMBO Night

Femeile cu flux menstrual abundent adoră aceste două perechi de chiloți cu absorbție super-heavy. Îi poți oferi îi dar prietenei sau surorii tale, unei persoane cu care vorbești orice și care îți este aproape oricând. Combo Night conține o pereche de chiloți menstruali Frida și o pereche de chiloți mesntruali Luna, ambele modele cu absorbție ridicată. 

  1. XMAS COMBO-ul tău personalizat

Sigur te-au convins ideile de cadouri de Crăciun prezentate mai sus și sigur ai găsit o variantă potrivită pentru femeile dragi din viața ta. Dar nu uita nici de cadoul pentru tine. Pune-ți sub brad produsele tale FemiEko favorite, alese din magazinul online. Dacă adaugi peste 3 produse în coș îți vom trimite comanda în Naked Box și primești și un cod de reducere de -20% pentru comenzile viitoare. Nu te neglija, oferă-ți în dar confortul maxim pentru zilele de menstruație! 

Darurile vor fi puse sub brad în curând, așa că te invităm să descoperi toate produsele și să te inspiri din ideile noastre de cadouri de Crăciun sub forma de “xmas Combo” de la FemiEko. Alege pachetele speciale de produse de îngrijire intimă, aflate în plină campanie de reduceri. Te ajutăm să oferi cele mai frumoase cadouri!

DISTRIBUIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai mult

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: