Termeni și condiții

Aceste condiții sunt implementate pe site-ul www.femieko.ro și vânzările de produse Femi.Eko pe acest site.

Prezentare generală

Vizitând site-ul nostru și/sau cumpărând ceva de la noi, vă implicați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acești termeni și condiții suplimentare și politicile menționate aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul web sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

1. Informații despre noi

 • Acest site este operat de CHRISTINA DIAMONDS SRL- ROMÂNIA- TVA RO33831570, J40/13657/2014, cu sediul social situat în: Str. Delea Veche, nr. 24, corp C, sc.1, ap. 24, sector 2, 024101, Sector 2, Jud. Municipiul București, în numele MYDEEDS A/S, Danemarca, CVR 190593391.
 • Pe întregul site, termenii „noi”, „noi” și „nostru” se referă la www.femieko.ro ca proprietar al mărcii înregistrate FEMI.EKO.
 • FEMI.EKO oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.
 • Orice întrebare, reclamație sau recomandare pe care o aveți, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la hello@femieko.ro(răspuns în aproximativ 1-2 zile lucrătoare) sau la numărul de telefon 0759012205(luni-vineri: 09:00-17:00-cu excepția liberelor legale).

Ne puteți contacta oricând pe platformele noastre de social media. Suntem mereu activi 🙂

Instagram și Facebook

De asemenea, puteți vizita Canalul nostru YoutubeTikTok sau Linkedin .

2. Comanda de pe site-ul nostru

 • Când comanda este finalizată, o confirmare a comenzii va fi trimisă la adresa de e-mail specificată. Confirmarea conține informații despre produs, preț, adresa de facturare și livrare.
 • Vă rugăm să verificați confirmarea comenzii și, în cazul unei erori, ar trebui să fim contactați imediat prin e-mail hello@femieko.ro .
 • În cazul în care clientul nu a primit o confirmare a comenzii în decurs de 24 de ore, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la adresa de e-mail de mai sus sau să plasați din nou o comandă, în cazul în care a existat o eșec de înregistrare.
 • Plata comenzilor pe site-ul nostru depinde de locație și se face cu cardul de credit prin Stripe și PAYPAL, și nu se aplică niciun cost suplimentar la finalizare de către furnizorii noștri sau site-ul nostru. În unele țări avem și opțiunea de plată la livrare, iar în acest caz trebuie să plătiți cash la curierul de transport.
 • Costul transportului este în funcție de zona de livrare și poate fi gratuit dacă în acest site se aplica campanii în acest sens.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi din motive legitime.

3. Livrare

 • Prețul transportului prin curier la adresă este 15 lei oriunde în țară. Pentru livrările la EasyBox Sameday, transportul este gratuit. 
 • Procesăm comenzile în cel mult 24 de ore de la data plasării, excepție făcând Sărbătorile naționale și weekendurile. De la data plasării comenzii până la recepționarea coletului, durează 1-2 zile lucrătoare. 
 • Comenzile se livrează prin Sameday pentru livrări în România, iar acestea pot fi plătite integral online sau ramburs la curier. 
 •  Pentru străinătate, livrăm prin GLS sau Post Nord, iar prețul transportului este de 10 euro/ 50 lei, și nu include taxe vamale, dacă statul respectiv o impune. Aceste comenzi, trebuie achitate online sau prin transfer bancar, neexistând posibilitatea de plată ramburs. Pentru aceste livrări timpul de expediere/recepție este de 4-5 zile lucrătoare. Nu se aplică gratuități la livrare. 
 • Pe durata campaniilor, transportul gratuit la EasyBox nu se aplică. 
 • Dacă există o întârzieri de livrare, contactați-ne la hello@femieko.ro .

4. Prețuri

 • Toate prețurile includ TVA în conformitate cu OSS (principiile ghișeului unic în UE).
  • Ne rezervăm dreptul de a ajusta prețurile și de a corecta prețurile inexacte cauzate de greșeli de tipărire sau greșeli de comunicare și ne rezervăm dreptul de a nu livra produse care au fost configurate greșit la un alt preț decât cel obișnuit.
  • Reducerile nu pot fi folosite la achiziționarea cardurilor cadou.
  • Dacă se acordă o reducere la achiziționarea unei cantități minime și articolele sunt returnate, rezultând că valoarea totală a achiziției este mai mică decât minimul pentru reducere – se va face o deducere a reducerii respective la rambursare.
  • Prețul de transport se aplica suplimentar prețului produselor și este în funcție de zona de livrare.
  • Clientul este responsabil pentru costurile privind taxele vamale, dacă zona de livrare o cere prin lege.

5. Plăți

 • Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.
  Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informațiile despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare a rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
 • Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.
 • Pentru unele tari asigurăm și plata la livrare, efectuata către curierul folosit în țara respectivă.
 • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
 • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
 • Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
 • Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.
 • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

5.1. Modalități de plată

 • Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul dumneavoastră de cont cu numele “Femieko”.
 • Pentru plata ramburs sumava fi colectată de către curierului ce va livra produsul/produsele către dumneavoastră.

6. Politica de returnări și rambursări

 • Un client poate returna produsul în mod legal în termen de 14 zile de la cumpărare și poate primi banii înapoi.
 • Clientul trebuie să ne informeze despre dorința de a returna articolul achiziționat trimițând un e-mail la hello@femieko.ro. Include numele, adresa, e-mailul, numărul comenzii, ce articole dorești să returnezi și motivul returnării.
 • Articolul returnat ar trebui să fie nou și nefolosit așa cum era la primire. Autocolantul de igienă (de la modelele selectate) trebuie să fie atașat/nedezlipit. Articolul trebuie să fie în ambalajul original și să aibă în continuare toate etichetele.
 • Dacă transportul a fost gratuit în momentul livrării, odată returnat produsul, din suma rambursata se va scădea costul de transport = 15 lei.
 • Putem respinge returul dacă ambalajul este distrus sau produsul prezintă semne de uzură.
 • Clienții primesc rambursarea în cont în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea articolului returnat.
 • Schimbul de mărime sau stil este gestionat în cadrul administrării rambursării. Clientul trebuie să returneze articolul și să plaseze o nouă comandă pe site, dacă Părțile nu sunt de acord altfel (colet la schimb sau ridicare din depozit). Produsele ca atare trebuie să respecte aceleași condiții ca cele menționate mai sus.
 • Taxa de returnare/colet la schimb este de 20 de lei, inclusiv pentru diferențele de mărimi (vă rugăm să verificați corect ghidul de mărimi înainte de plasarea comenzii).

Excepții și articole nereturnabile

* Orice produse marcate ca ultim articol sau care au fost achiziționate cu reduceri speciale marcate ca atare, nu pot fi returnate sau rambursate.

** Voucherele nu pot fi returnate sau rambursate.

*** Produsele folosite nu pot fi returnate cu eligibilitate pentru returnarea banilor. Acestea pot face parte doar din Garanția Satisfacției cu mentiunea ca se acorda un discount de 50% pentru produsul dorit la schimb.. 

Produsele din categoria Discuri Menstruale & Cupe Menstruale, nu se pot returna daca a fost rupt sigiliul de protectie.In baza serviciului pe care noi il promovam, Garantia Satisfactiei, se poate oferi un discount de 50% pentru un alt produs pe care doriti sa-l achizitionati la schimb. .

Vă rugăm să contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific, trimițând un e-mail la hello@femieko.ro .

Politica de garantare a satisfacției

Poate ai încercat pentru prima oară o cupă menstruală și totuși nu ai reușit sa te simți confortabil, chiar dacă a trecut o perioadă de 3 menstruații (în mod normal, după a 3-a menstruație ar trebui să fii confortabilă cu provocările de inserare ale cupei), sau poate nu te simți confortabil cu mărimea chiloțiilor de menstruație. Oricare ar fi motivul, ne dorim să ai cea mai bună experiență în călătoria ciclică. De asemenea, știm cât de importanți sunt banii și, prin urmare, nu vrem să simți că ai cumpărat articole de unică folosință 🙂 De aceea, îți oferim opțiunea de a schimba produsul care simți că nu este pentru tine, cu altul care ți se potrivește perfect… și există multe produse compatibile cu nevoile tale, îți promitem!

 • Un client are dreptul de a schimba o achiziție în termen de 90 de zile de la data comenzii.
 • Clientul trebuie să ne informeze despre dorința de a returna articolul achiziționat trimițând un e-mail la hello@femieko.ro . Include numele, adresa, e-mailul, numărul comenzii, ce articol dorește să returneze și motivul returnării.
 • Dacă în comandă mai multe produse în comandă, doar un singur produs poate fi returnat și schimbat.
 • Doar clienții care sunt la prima comandă beneficiază de această garanție de schimb. 
 • Articolul trebuie trimis înapoi în maxim 90 de zile de la primire.
 • Costul de transport al returului și al livrării noului produs este în sarcina clientului.
 • Clientul poate face schimb cu un alt produs care are aceeași valoare cu cea plătită inițial pe produsul returnat, sau poate plăti diferența de preț dintre produsul returnat si articolul nou dorit.
 • Produsul destinat schimbului, va fi trimis retur de client, iar noi ne vom face responsabili de reciclarea sa în condiții igienice. 

Excepții de la garanția schimbului                          

* Oricare produse marcate ca „ultimele articole”, „ediție limitată” sau produsele oferite în baza voucherelor sau cadourilor gratuite- tip giveaway, și au fost achiziționate cu reduceri speciale marcate ca atare, nu pot fi returnate în condițiile garanției de satisfacție.

** Doar CUPELE, DISCURILE, CHILOȚII și ABSORBANTELE sunt eligibile pentru schimb conform Termenilor Garanției de Satisfacție. Oricare alt produs, precum accesorii, nu pot beneficia de Garanția Satisfacției.

*** Nu sunt oferiți banii înapoi sub această garanție. Pentru a fi eligibil pentru returnarea banilor “bani înapoi”, produsul trebuie să fie nefolosit, în cutia originală și returnat în cel mult 14 zile de data achiziției. În acest caz, se oprește valoarea transportului.  

Vă rugăm să contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs., trimițând un e-mail la hello@femieko.ro 

7. Reclamații

 • Controlăm și testăm calitatea înainte de a trimite orice comandă. În cazul în care există vreun defect sau comanda a fost expediată incorect, urmăm Achiziția pentru Protecția Consumatorului și vom aranja eroarea fără niciun cost.
  • Clientul trebuie să ne contacteze pentru aprobarea oricărei reclamații.
  • Clientul trebuie să ne contacteze imediat ce eroarea este descoperită, dar nu mai târziu de 14 zile de la primire. Trimiteți un e-mail la hello@femieko.ro, incluzând numele, adresa, e-mailul, numărul comenzii și descrierea erorii.
  • Clientul va primi de la noi un bon de retur prin email, în cazul în care reclamația este aprobată și Femi.Eko va suporta costul transportului de retur. În cazul în care reclamația nu este aprobată, clientul va fi responsabil pentru costul de transport.
  • În cazul în care nu reușim să corectăm eroarea, vom trimite un produs similar sau vom face o rambursare.

8. Garanție

 •  Prezența unui defect de fabricație a unui Produs, trebuie urmată de o reclamație către FEMI.EKO prin e-mail la adresa: hello@femieko.ro
 • Sub rezerva validării unei neconformități sau a unui defect ascuns de către Femi.Eko sau producătorii săi, după caz, Clientul beneficiază de următoarele garanții: Femi.Eko, acționează în calitate de garant în sensul prevederilor legale din art. 174/2008.
 • Astfel, Clientul:

    – are o perioadă de doi (2) ani de la livrarea Produsului pentru a acționa în vederea reclamațiilor ce fac referire la lipsa de conformitate a Produsului achiziționat,

    – poate alege între repararea sau înlocuirea Produsului, în condițiile de cost prevăzute  în art. 174/2008;

 • Clientul are două opțiuni: păstrează Produsul și solicită o reducere de preț, sau returnează Produsul și solicită un alt produs la schimb.
 • Cu toate acestea, Femi.Eko nu poate fi făcută responsabilă pentru orice utilizare abuzivă a articolelor achiziționate de către client. 
 • Va rugăm sa luați la cunoștință îndrumările cu privire la instrucțiunile de întrebuințare, spălare și depozitare.

9. Responsabilități

 • Nu suntem responsabili pentru daunele indirecte cauzate de produs.
 • Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru întârzierile/defecțiunile cauzate de condiții care nu sunt sub controlul nostru (Forță Majoră).
 • Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru modificările produsului/proprietăților produsului cauzate de furnizori și alți factori care nu sunt controlați.
 • Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să lăsați inofensive marca Femieko, filialele mărcilor comerciale, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, fără orice pretenție sau cerere, inclusiv avocați rezonabili. ‘ taxe, plătite de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.
 • Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră. .

10. Renunțarea la garanții; Limitare a răspunderii

 • Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
 • Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere.
 • Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția cazurilor în care este specificat în mod expres de noi) furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie exprese, fie implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.
 • Declarați și garantați că aveți toate drepturile necesare cu privire la conținutul pe care îl încărcați și că conținutul încărcat nu încalcă niciun drept de autor, marcă comercială, drept de proiectare, secret comercial sau alt drept de proprietate intelectuală, dreptul la confidențialitate, inclusiv dreptul la asemănarea unei persoane. sau alt drept al oricărei terțe părți.
 • În plus, declarați și garantați că conținutul încărcat nu încalcă legea aplicabilă, în special că nu afișează simboluri ale organizațiilor anticonstituționale. În plus, nu este frauduloasă, amenințătoare, abuzivă, instigatoare de ură, defăimătoare, obscenă și nu este asemănătoare cu mărcile sau produsele de marcă vândute de alții.
 • Dacă o reclamație este formulată împotriva noastră, a ofițerilor sau agenților noștri de către o terță parte în legătură cu îndeplinirea în temeiul prezentului Acord pentru încălcarea din culpă a acestor Termeni, a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți, ne veți despăgubi împotriva oricărei răspunderi și să ne ramburseze orice costuri rezonabile pe care le suportăm, inclusiv orice costuri recuperabile necesare de apărare juridică.
 • În niciun caz FEMI.EKO, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, reclamație sau orice fel direct, indirect, incidental, punitiv, special sau daune indirecte de orice fel, incluzând, fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau de altă natură, care decurg din cauza dvs. utilizarea oricărui serviciu sau a oricărui produs achiziționat folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierderi sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

11. Informații despre produs

 • Ne rezervăm dreptul de a face erori de tipărire pe acest site și vânzarea finală a produselor. Nu garantăm că imaginile reflectă aspectul exact al produselor, deoarece fiecare articol este un artizanat și poate diferi în mod natural. Unele diferențe de culoare pot apărea și în funcție de monitor, calitatea fotografiei și rezoluție.

12. Schimbări în termeni

 • Ne rezervăm dreptul de a face modificări în termenii și condițiile în orice moment. Termenii sunt considerați a fi acceptați la vizitarea site-ului folosind funcțiile acestuia sau la plasarea unei comenzi.
 • Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii noastre de returnare.
 • Rezilierea contractului nu va afecta drepturile noastre de a primi bani pe care clientul ni le datorează conform contractului.

13. Promoții, Vouchere, Reduceri și Carduri Cadou

 • Ne rezervăm dreptul de a derula orice campanii și promoții fără notificare prealabilă și le putem rezilia fără nici un termen limită prealabil.
 • Nu suntem responsabili pentru comenzile la prețul integral, anterior oricăror campanii sau promoții și nu putem oferi niciun fel de compensație.
 • Cupoanele sau reducerile nu pot fi adăugate retroactiv la nicio comandă.
 • Cupoanele și reducerile nu pot fi combinate cu alte promoții, reduceri sau oferte, și exclud cardurile cadou, articolele de reducere și pachetele combinate.
 • Cardurile cadou achiziționate pe site nu sunt eligibile pentru politica de returnare a banilor sau politica de returnare. Voucherele pot fi folosite doar pentru cumpărături pe site și sunt valabile pe o perioadă nelimitată de timp, până la finalizarea unei comenzi în cadrul Cardului Cadou.
 • Voucherele nu sunt eligibile pentru politica de returnare a banilor sau politica de returnare. Voucherele pot fi folosite doar pentru cumpărături pe site și au o perioadă limitată de timp.
 • Anumite produse pot fi excluse din promoții și vouchere și nu avem obligații în alt mod.
 • Voucherele achiziționațe pe site se pot folosi la următoarea comandă și ele vor fi vizibile în contul dumneavoastră doar după ce comanda este finalizată.
 • Daca, din motive tehnice, sunt erori de programare si procesare a reducerilor, comenzile ce nu corespund cu acești termeni vor fi anulate.  

14. Legislație și dispute

 • În cazul în care o dispută nu poate fi rezolvată de comun acord între client și companie – clientul se poate adresa Serviciului local de achiziții pentru protecția consumatorilor.
 • În cazul unei dispute Femi.Eko va urma hotărârea dată de aceste instituții.
 • Orice litigiu privind interpretarea sau practica acestor termeni trebuie interpretat în conformitate cu legea romană.

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: