La orice comandă plasată în perioada 08.12.2022 - 02.01.2023 de minim 99 lei primești garantat un absorbant reutilizabil CADOU!

Slip de baie Maja – UV50+ – material reciclat – Roșu

(O recenzie client)
Produse și ambalaje ecologice Soluție sănătoasă și sigură Refolosești până la 2 ani

149,00 lei

Nu știi ce mărime ți se potrivește? Vezi eticheta hainelor pe care le porți acum. Dacă porți mărimi diferite (în funcție de articol, de exemplu o dată M, alteori S) alege mărimea cea mai mică. Chiloții noștri sunt elastici și se vor mula perfect, fără să te strângă. Comanzi fără teamă, fiindcă oferim Garanția Satisfacției de 90 de zile pentru oricare prim articol cumpărat de la noi și ai certitudinea că te vom consilia pentru un schimb perfect!

30 ml = 2 x   = 3 x 

Stil: Chilot absorbant clasic brazilian, cu cusături.
Recomandat pentru: pentru toate vârstele, femei active/sedentare
Ideal pentru: Flux menstrual abundent spre moderat, femei de toate vârstele, pentru înot și plajă, secreții abundente, incontinență urinară
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort
Utilizare: În funcție de flux, îi poți purta până la 8 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții.
Alternativă Sănătoasă: Înlocuiește tampoanele clasice, oferă libertate la plajă, piscină, fără chimicale, fără iritații.
Descriere

E vremea vacanțelor lipsite de stresul menstruației! Am proiectat primul Chilot Absorbant pentru plajă Femi.Eko care te va proteja de scurgerile menstruale și ale vezicii urinare – în apă și în afara ei.
Acest tip de slip oferă libertate de mișcare, confort și încredere, lăsându-te să te bucuri deplin de vacanță, mare și piscină, fără stresul menstruației. Pur și simplu, folosești acești chiloți cu absorbție moderată ca un slip de baie, schimbându-i atunci când sunt saturați cu lichid.
Chiar dacă îi dedicăm în principal înotului, aceștia pot fi folosiți oricând ești la menstruație, bucurându-te de protecția și confortul extraordinar al lenjeriei Femi.eko.
Evaluat UV50+ pentru protecție solară, slipul Femi.eko este confecționat din material reciclat, rezistent la clor. De asemenea, este rezistent la purtări repetate, păstrându-și forma, astfel că îi poți refolosi ani de zile. În plus, culoarea nu se va estompa de la soare. Acest tip de Chilot Absorbant ține mirosurile la distanță și îți oferă protecție pentru sângerările ușoare până la moderate sau pentru scurgerile ușoare ale vezicii urinare.
Straturile exterioare sunt impermeabile, respingând apa. Astfel sângele sau urina nu trece din interior în exterior și deci nu vei avea surpriza de a descoperi pete pe slip. Uită de tampoane schimbate în băi publice și fii protejată pe durata vacanței cu acest slip minunat, deosebit de plăcut la atingere și extrem de confortabil. Mărimile Femi.eko pentru slipi corespund mărimilor standard. Recomandăm o mărime mai mare în cazul unei siluete clepsidră sau pară/măr.

Realizați din nylon reciclat, respectând misiunea Femi.eko de a crea produse sustenabile, reutilizabile și confortabile. Îi vei putea purta până la 2 ani de zile – dacă vei alege purtarea lunară sau bucură-te de ei doar la plajă (caz în care îi vei putea păstra peste 5 ani). Necesită spălare înainte de prima purtare.

Detalii Material & certificate

Primul strat de material care intră în contact cu zona intimă: Țesătură de uz medical prin tehnologia SilverClear ™
Compozitie: 80% polyester + 20% elasten
Funcție: absorbție rapidă, moale și neted, uscare rapidă, anti-microbian, anti-miros și tratament.

Stratul al 2-lea: Depozitare și absorbție al lichidului
Compozitie: 100% polyester
Funcție: Depozitarea lichidului, absorbție puternică, uscare eficientă

Stratul al 3-lea: Rezistent la scurgeri și impermeabil
Compozitie: 100% TPU
Funcție: respirabil, anti-scurgeri

Stratul al 4-lea: Lenjeria de corp
Compozitie: 86% Nylon Reciclat + 14% elasten Funcție: impermeabil, respirabil, confortabil, moale la atingere, elastic

Cum se utilizează
Îngrijire & spălare

Clătiți cu apă rece înainte de spălare. Spălare manuală sau la mașina de spălat la temperaturi joase (ideal la 30 de grade). Nu folosiți clor, înălbitori, dezinfectanți sau balsam. Recomandăm folosirea unui detergent hipoalergenic, fără parfum, preferabil lichid (pentru o dizolvare completă în apă, fără depuneri albe pe material)

Beneficii

• COMPATIBILITATE cu FLUXUL TĂU
• CONFORT & ÎNCREDERE în sine
• FĂRĂ scurgeri & teamă de PETE
• PRIETENOȘI cu ecosistemul
• FĂRĂ PFA & CHIMICALE nocive
• ALTERNATIVĂ SĂNĂTOASĂ și naturală
• ECONOMIE lunară
• REUTILIZARE până la 2 ani
• PURTARE până la 12 ore

Părerile clientelor

Reviews (1)

5.00/5
1 Customer review

 1. Kate
  10 august 2022
  Slip de baie
  Foarte bun!
  Was it helpful?
  0 0
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vârstă
Nivel Flow

Întrebări frecvente

Chiloții menstruali Femi.Eko® pot reține echivalentul  a 5-6 tampoane obișnuite (45 ml). Sunt super absorbanți datorită protecției complete în partea din spate, făcându-i o soluție foarte bună pentru fluxurile medii și normale și o soluție complementară ideală pentru fluxurile foarte abundente, alături de absorbantele reutilizabile sau cupa menstruală.

Poți începe să testezi chiloții, dacă nu îți cunoști tipul de flux sau ai anumite rezerve, purtându-i pentru o zi, când ești acasă.

Așa vei vedea exact cât de des trebuie să îi schimbi, în funcție de tipul tău de menstruație.

Pentru un flux normal de menstruație, e necesar să schimbi chiloții menstruali de minimum 2 ori pe zi. În cazul unui flux abundent, va trebui să schimbi lenjeria mai des. În oricare din situații nu purta chiloții menstruali mai mult de 10 ore, chiar dacă materialul nu este încă saturat cu lichid.

Perioadele mari de purtare (peste 10 ore) nu sunt igienice.

Nu, chiloții menstruali Femi.Eko® rămân mai curați decât multe alte produse intime. Acest lucru este posibil deoarece stratul superior este facut din microfibră specială, ceea ce conferă un plus de respirabilitate, păstrând în același timp cea mai mare parte a lichidului în straturile interioare. Datorită materialelor din care sunt făcuți,  înmulțirea bacteriilor care produc mirosuri neplăcute este blocată.

În cazul în care observi mirosuri ciudate, poate fi necesar să verifici problema cu medicul tău, încercând să excluzi posibile infecții nedetectate.

Te rugăm să nu adaugi balsam sau parfum în timp ce speli chiloții menstruali. Acest lucru poate distruge straturile de protecție și poate provoca dezechilibru florei tale din zona intimă.

Pentru alegerea corectă a marimii potivite te rugăm să verifici înainte tabelul nostru de mărimi. Măsurile noastre corespund măsurile europene, astfel că dacă porți M la haine, vei alege M și pentru chiloții menstruali. În caz că mărimea nu îți corespunde, beneficiezi de programul nostru de GARANȚIE DE SATISFACȚIE.

International Ladies Panty / Brief Size Chart

 

Waist (cm)

Hips (cm)

XS

69 – 73

91 – 96

S

74 – 79

97 – 102

M

80 – 85

103 – 108

L

86 – 91

109 – 114

XL

92 – 97

115 – 120

2XL

98 – 104

121 – 127

3XL

105 – 110

128 – 133

4XL

111 – 116

134 – 139

Autentificare

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Recuperare parolă

Ți-ai pierdut parola? Vă rugăm să introduceți numele dvs. de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0

RECENT VĂZUTE 0

Puteți consulta mărimile disponibile în ghidul nostru de mărimi. Alege mărimea normală (pe care ai alege-o pentru chiloții tăi obișnuiți).

Tabel marimi Chiloți menstruali

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: