Prima colecție Femi.Eko de costume de baie cu slip menstrual, 100% sustenabilă. Hai să descoperi toate modelele disponibile!

Femi.Eko este brandul care își continuă misiunea clară – crearea de produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri avantajoase, menite să ofere confort tuturor femeilor în orice moment al vieții lor. Tocmai acesta este motivul pentru care am lansat recent și prima colecție de costume de baie cu slip menstrual, ca tu să te poți bucura din plin de vacanța ta de vară, chiar și atunci când ești la menstruație. Planurile de concediu coincid cu acea perioadă a lunii? Nicio grijă!

Costumele de baie cu slip menstrual sunt confecționate din țesături reciclate, respectând astfel principiile sustenabilității care stau la baza mărcii Femi.Eko.

De ce să mizezi vara aceasta pe unul dintre costumele de baie Femi.Eko?

Colecția include mai multe modele de slip menstrual, toate fiind ideale pentru vacanță, fie că vorbim de plajă sau piscină. În plus, am creat și un sutien reversibil, cu două fețe, care se potrivește cu fiecare piesă din gama de vară. Nu lipsesc nici costumele de baie dintr-o singură piesă, toate fiind realizate cu mare atenție la detalii, confort și sustenabilitate.

Slipul menstrual este proiectat să ofere o protecție eficientă în timpul înotului, astfel încât femeile să se poată bucura de activitățile lor preferate fără a se îngrijora de menstruație. În plus, aceste costume de baie sunt destinate femeilor cu un flux menstrual lejer spre moderat, dar pot fi purtate și de adolescente sau persoane care se confruntă cu secreții abundente sau incontinență urinară.

Confortul este o prioritate pentru Femi.Eko, iar feedbackul pozitiv primit până acum de la clientele care au testat produsele noastre confirmă acest lucru. Varietatea de modele, croieli și culori încântă orice gust, iar posibilitatea de a alege în funcție de tipul de flux menstrual asigură o potrivire perfectă pentru fiecare femeie.

Slip menstrual, sutien reversibil, costum de baie întreg? Hai să-ți facem cunoștință cu toate modelele din colecția de vară

Costume de baie Femi.Eko? Îți spunem de pe acum: le vei adora și le vei include negreșit în bagajul tău de vacanță:

Sutienul reversibil Mira

Pentru că ne plac poveștile cu două perspective, am ales să denumim sutienul nostru reversibil “Mira”, cel pe care îl poți combina cu orice slip doresti.

Sutienul de plajă reversibil este o piesă vestimentară versatilă și funcțională, care oferă protecție UV și rezistență la apă. Designul său reversibil îți permite să alegi între două fețe diferite, în funcție de preferințele tale. Ai o parte neagră care poate fi purtată cu oricare slip de baie, și o altă parte care se asortează de minune cu slipul menstrual Cari (despre care îți povestim în cele ce urmează).

Slipul menstrual Cari

Chiloții menstruali ajustabili pentru înot cu design zebră – pe care i-am numit Cari – sunt o alegere excelentă pentru femeile care doresc confort și protecție în timpul menstruației. Aceștia sunt special concepuți pentru a oferi o absorbție moderată, colectând aproximativ echivalentul a 3 tampoane. Se potrivesc perfect oricărei forme de corp, pentru că au șnur ajustabil în părți.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, slipul menstrual Cari este conceput pentru a fi durabil și rezistent. Acesta are un strat absorbant care asigură o absorbție eficientă a fluxului menstrual, evitând scurgerile și oferind protecție în timpul zilelor tale de menstruație. Slipul menstrual Cari oferă protecție UV50+.

Pentru un plus de protecție și confort, modelul Cari poate fi folosit împreună cu o cupă menstruală sau un disc menstrual.

Slipul menstrual Kaia cu talie înaltă

În cultura hawaiiană, numele de “Kaia” simbolizează “marea”, astfel că noi nu am găsit un motiv mai bun pentru care să denumim așa slipul nostru menstrual negru, cu talie înaltă. Așadar, slipul menstrual Kaia reprezintă o alegere excelentă pentru femeile care caută confort și protecție pentru diverse scurgeri vaginale. Aceste modele de chiloți pentru înot au un design modern și funcțional, oferind o absorbție moderată și o talie înaltă pentru o acoperire extinsă și un suport adăugat, fiind un model la modă în vara 2023. Poți intra în apă sau să te bucuri de un bronz perfect, fără a-ți mai face griji de perioada lunii!

Poate te întrebi dacă acest slip menstrual este potrivit și pentru un flux menstrual abundent. Slipul menstrual Kaia este recomandat pentru un flux menstrual lejer spre moderat, însă dacă fluxul tău este unul abundent, poți combina purtarea acestuia cu un disc menstrual sau o cupă menstruală Femi.Eko.

Slipul menstrual Hali

În mitologia greacă, numele de “Hali” este unul de-a dreptul special, o prescurtare a numelui Halimeda, zeiță a frumuseții. Orice femeie este o zeiță, în fond! Așa că, având un design modern, chiloții menstruali de înot Hali adaugă un aspect distinctiv și îndrăzneț la garderoba ta intimă. Indiferent de preferințe, acești chiloți pot fi ajustați în funcție de mărimea ta și asigură o potrivire confortabilă și sigură.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, slipul menstrual Hali este durabil și rezistent, are un strat absorbant care asigură o absorbție eficientă a fluxului menstrual, evitând scurgerile și oferind protecție în timpul zilelor tale de menstruație.

Chiloții menstruali Hali oferă și protecție UV50+, astfel încât pot fi purtați cu încredere la activități în aer liber sau la plajă, protejându-te de razele solare nocive.

Slipul menstrual Maris

Am ales marea ca inspirație pentru noul nostru slip menstrual cu talie înaltă, Maris. Deci dacă ai plănuită o vacanță la mare, n-ar trebui să lipsească din bagajul tău. Modelul cu dungi îți va pune în valoare silueta, cu un efect de alungire a taliei, iar corpul tău va crea iluzia unei forme cilindrice.

Chiloții menstruali sunt ideali pentru înot, deci îi poți folosi cu încredere în mare sau în piscină.  Iar pentru că știm că perioada menstruală înseamnă și balonare, talia înaltă îți va modela zona abdomenului, astfel încât tu să arăți excelent.

Slip menstrual fără cusături Maya

Apă” și “iluzie”, două dintre semnificațiile denumirii noului nostru slip menstrual fără cusături. Slipul menstrual Maya este o alegere excelentă pentru femeile care caută confort și protecție pentru diverse scurgeri vaginale. Acești chiloți au un design modern și funcțional, oferă o absorbție moderată și elasticitate maximă, fiind un model la modă în vara 2023. Poți intra în apă sau să te bucuri de un bronz perfect, fără a-ți mai face griji că ești la menstruație.

Costumul de baie întreg Cora

Costumul de baie menstrual Cora este alegerea perfectă pentru femeile active care doresc să se simtă confortabile și protejate în timpul zilelor menstruale, fără a compromite stilul și libertatea de mișcare. Este ideal pentru adolescente și pentru înotători sportivi.

Dacă un costum cu două piese nu se află printre preferințele tale, vrem să știi că am creat pentru tine un costum de baie întreg, cu super-proprietăți de absorbție.

Indiferent dacă alegi să faci înot, să te relaxezi la plajă sau să te bucuri de alte activități în apă, costumul de baie Cora te va însoți într-un mod elegant și funcțional. Protecția UV30+ și stratul anti-scurgere fac din acest costum de baie o alegere completă pentru femeile care doresc să se simtă încrezătoare și protejate în timpul menstruației.

Datorită materialului și a construcției costumului, acesta promite și o ușoară remodelare a corpului tău. Nu îți faci griji față de balonarea perfect normală în perioada menstruală.

Rămâi cool și protejată în același timp!

Costumul de baie full Kali

Kali, nume provenit din limbajul Sanskrit, exprimă capacitatea unei femei de a fi independentă, neînfricată și puternică. Din acest motiv, noul nostru costum de baie întreg, poartă chiar această denumire, “Kali”. Este un produs inovator, conceput special pentru femeile active care fac înot și doresc să se simtă protejate și confortabile în timpul perioadelor menstruale. Este ideal pentru adolescente și pentru persoanele expuse îndelungat la soare, pentru că este prevăzut cu mâneci și protecție UV30.

Fie că practici înotul recreațional sau competițional ori mergi la o petrecere pe plajă, costumul de baie menstrual Kali este alegerea perfectă pentru tine. Poți să te bucuri de confortul, protecția și libertatea de mișcare pe care acest costum de baie le oferă, în timp ce ai încredere că vei fi protejată în timpul menstruației. Distracție? Relaxare? Siguranță la menstruație? Checked!

Gândul că ești la menstruație te face să îți anulezi orice activitate? Și totuși, trebuie să pleci în vacanța pe care o aștepți de luni bune! Soluția ta este Femi.Eko! Produsele din colecția de vară vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi în astfel de situații! Nu rata nicio experiență, bucură-te alături de cei dragi, de familie și prieteni, înoată în apa mării, intră în piscină și relaxează-te fără grija menstruației.

Prin lansarea acestei colecții, Femi.Eko își continuă misiunea de a oferi alternative sănătoase și sustenabile pentru igiena feminină. Menstruația nu ar trebui să fie o povară pentru nicio femeie, iar costumele de baie cu slip menstrual vin să susțină această idee. Intră acum în shop-ul Femi.Eko, la secțiunea costume de baie, și alege ceea ce ți se potrivește. O vară fără griji îți dorim!

DISTRIBUIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai mult

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: