Combo Easy Cup – Aplicator si Cupa menstruala Powder

158.00 lei

Descriere

Ai simțit vreodată că utilizarea cupei menstruale reutilizabile poate fi complicată sau inconfortabilă? Ei bine, nu ești singura. La Femieko, înțelegem că aceste provocări pot descuraja femeile să adopte produsele menstruale reutilizabile, așa că am dezvoltat soluția perfectă pentru tine, Combo Easy CUP care face acest proces mai facil, mai igienic și fără ca tu să intri în contact cu sângele menstrual.

Aplicatorul universal de produse menstruale Femieko este conceput special pentru a veni în ajutorul oricărei femei, indiferent de anatomie, care folosește oricare brand sau mărime de cupă menstruală, disc menstrual, bureții menstruali sau tampoane.

 

Descoperă Inovația Înregistrată Femi.Eko

Femi.Eko redefinește experiența menstruală cu un aplicator menstrual unic, și înregistrat ca produs inovator marca Femieko. De ce este unic? Să începem cu forma sa ergonomică, concepută pentru a se potrivi perfect în interiorul vaginului, asigurând confort și protecție maximă, apoi materialul antibacterial, urmat de multiplele sale funcționalități și versabilitate de produse compatibile. Aplicatorul menstrual Femi.Eko nu este doar o altă opțiune, ci este rezultatul cercetării și dezvoltării continue pentru a aduce soluții tehnice și practice în lumea gestionării menstruației.

Material Antibacterian de Încredere

Aplicatorul nostru menstrual revoluționar este fabricat din PP de grad medical (polipropilenă) cu tehnologia Saniconcentrate, soluție brevetată și recunoscută pentru capacitatea sa de a elimina 99,99% din bacterii și microbi, fără a necesita sterilizare înainte de utilizare. Este un produs folosit la scară largă în dispozitive medicale, fiind fără biocide și chimicale, ce este biocompatibil și care nu prezintă migrații. Am incorporat tehnologia Saniconcentrate de la ParxMaterials pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor, astfel încât să ai parte de o experiență menstruală curată și sigură, fără nevoie de sterilizare înainte oricărei manipulări.

Paletă de Spargere a Vidului

Un alt aspect tehnic care face aplicatorul nostru menstrual deosebit este paleta sa de spargere a vidului. Cu ajutorul acestei palete, eliminăm temerile legate de extracția cupei menstruale. Cum funcționează? Atunci când o cupă menstruală este plasată sus pe canalul vaginal, se creează un vid puternic care face extracția dificilă. Paleta noastră permite o extracție ușoară și sigură, spărgând vidul la interior pentru o experiență fără stres și degete curate.

Menofobie - O Soluție Pentru Femeile Care Se Tem de Menstruație

Pentru femeile care se confruntă cu menofobia (teama de menstruație), aplicatorul menstrual Femi.Eko devine un aliat de încredere. Elimină preocupările legate de manipularea directă a produselor menstruale și oferă o soluție confortabilă și igienică pentru fiecare ciclu menstrual. Este conceput pentru a elimina temerile legate de contactul direct cu sângele menstrual și pentru a facilita atât introducerea, cât și extracția produselor menstruale reutilizabile.

Universalitate și Compatibilitate

Indiferent de brandul sau forma cupei sau discului menstrual pe care îl preferi, aplicatorul Femi.Eko este alegerea ideală. Cu o mărime universală, se potrivește perfect cu orice produs menstrual intern, oferindu-ți un control total și confort în utilizare.

Utilizare Simplă și Eficientă

Folosirea aplicatorului Femi.Eko este la fel de ușoară precum o seringă. Nu mai este nevoie să introduci manual cupele, discurile menstruale sau alte produse intime interne. Cu ajutorul aplicatorului, poți expulza produsul în interiorul vaginului, asigurându-te că acesta este corect poziționat pentru o protecție eficientă și fără griji.

Confort și Reutilizabilitate

Pentru confort maxim în timpul introducerii, poți folosi un lubrifiant atât pentru introducerea pe cupei sau discului menstrual (pentru a trece ușor prin orificiul aplicatorului), dar și pentru confortul tău. După utilizare, aplicatorul poate fi curățat cu apă, fără sterilizare, și îl poți depozita în sacul de bumbac inclus în ambalaj.

Alege Confortul Cu Aplicatorul Femi.Eko

Femi.Eko înțelege nevoile femeilor și dezvoltă produse pentru a face experiența menstruală mai ușoară și mai plăcută. Cu aplicatorul Femieko, poți experimenta o introducere și o extracție mai relaxate, fără teama de a veni în contact direct cu sângele menstrual.

Încheie definitiv lupta cu introducerea și extracția produselor menstruale reutilizabile. Experimentează confortul, igiena și simplitatea cu Aplicatorul Universal Femi.Eko. Comandă-l astăzi și bucură-te de o perioadă menstruală fără stres!

DISTRIBUIE

Părerile clientelor

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întrebări frecvente

Cum aleg o cupa menstruală?

Cel mai important lucru este să alegi dimensiunea corectă, ținând cont de lungimea cervix-ului tău.

Cupele Femi.Eko® au o formă anatomică și sunt fabricate din silicon medical moale. Iată cum să alegi cea mai bună mărime:

Mărimea A – pentru femeile cu flux menstrual scăzut spre mare, sub 30 de ani, fără nașteri, cervix jos.

Mărimea B – pentru femeile care au născut, peste 30 de ani, cu flux menstrual mare, cervix înalt.

Cupele noastre sunt dezvoltate pentru a se potrivi oricărui tip de col uterin, având o coadă lungă, care poate fi ajustată prin tăierea acesteia în funcție de lungimea care îți este confortabilă.

Dacă alegi dimensiunea corectă a cupei, atunci nu vei simți disconfort și nu vei avea scurgeri.

Dacă nu ești sigură care este mărimea potrivită pentru tine sau dacă vrei să vezi care este produsul pe care ar trebui să-l folosești, trebuie doar să faci testul aici și vei afla ce ți se potrivește.

Dacă ai probleme precum infecții ale tractului urinar (UTI), porți un dispozitiv intrauterin, ai particularități anatomice precum retroversia uterină sau cicatrici post – partum, te încurajăm să iei legătura cu medicul tău înainte de a utiliza cupa menstruală.

Cât timp pot purta o cupă menstruală?

Recomandăm o purtare de până la 12 ore. Cupa trebuie golită de minimum două ori pe zi sau la fiecare 10 -12 ore. Dacă ai un flux abundent, e posibil să fie nevoie să o golești mai des. Astfel eviți scurgerile.

Este normal să simți dureri în timp ce folosești cupa menstruală?

Cupa menstruală Femi.Eko® este special creată pentru a fi confortabilă, realizată din silicon medical foarte moale și cu o formă anatomică. Nu ar trebui să simți niciun fel de durere în timp ce foloseșți cupa menstruală. Singurul moment în care poți simți un ușor disconfort este atunci când introduci cupa pentru prima dată.

Când ar trebui să-mi schimb cupa?

Cupa menstruală Femi.Eko® poate fi folosită până la perioada maximă de 5 ani.

Însă recomandăm să o înlocuiești după 2 ani, mai ales dacă o folosești constant, la fiecare menstră.

De asemenea, îți recomandăm să înlocuiești Cupa Menstruală Femi.Eko® dacă:

  • ai avut infecții vaginale și ai folosit-o acest în timp
  • dacă ai scăpat-o în toaletă
  • dacă observi vreo peliculă lipicioasă sau o pudră deasupra cupei.

Când înlocuiești cupa menstruală Femi.Eko® cu o nouă cupă menstruală, nu uita să dezinfectezi cupa și apoi să o reciclezi.

Fii responsabilă și nu o arunca pur și simplu. Pentru protecția Planetei fiecare mic gest contează.

Mai ai întrebări?

Produse similare

Combo

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Mega Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Extra Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Super Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Abundent

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Moderat

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU:

Lejer

Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

Echivalent absorbante

Echivalent tampoane

RECOMANDAT PENTRU:

IDEAL PENTRU: