Chiloți menstruali clasici, cu bandă satinată Anna – Negru – absorbție ridicata

139.00 lei

COMBINI & CÂȘTIGI: 2 articole 5% OFF | 3 articole 10% OFF | 4 articole 15% OFF | 5+ articole 30% OFF

45 ml = 3 x = 4 x

Stil: Chilot absorbant, stil clasic, casual, cu bandă satinată elastică
Recomandat pentru: pre-adolescente, adolescente, virgine, femei de toate vârstele, femei active/ sedentare
Ideal pentru: Flux menstrual abundent, utilizare nocturnă, utilizare la activități intense, sedentarism îndelungat, post-partum, după avort și intervenții chirurgicale, secreții abundente, incontinență urinară
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort
Utilizare: În funcție de flux, îi poți purta până la 10 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții.
Alternativă sănătoasă: Inovatie Brevetata FemiEko: Înlocuiește absorbantele zilnice de unică folosință, neavând adiții de parfum, pesticide și alți disturbatori endocrini.
Compoziție: Realizat din 4 straturi folosind tehnologia inovativă si brevetata de FemiEko, cu bumbac organic si cânepa, ce presupune protecție antibacteriană, fiind singurul produs menstrual reutilizabil care permite igienizarea la 60 de grade, temperatura care distruge bacteriile.

Descriere

Pentru zilele “acelea” în care simți că ai nevoie de un aliat, confortabil, sigur, clasic, care te însoțește pe stradă, la meeting, sau seara în oraș, fără nici o “urmă” și te lasă să te bucuri de liniște, fără griji și stres.

Fiecare femeie are povestea sa diferită, emoții diferite, obiceiuri diferite, dar toate ne bucurăm când ne simțim confy, relaxat și în siguranță, ca atunci când eram mici și luam o păturică pufoasă în brațe.

Vrând să recreem exact această senzație, am conceput special chiloții menstruali Anna.

Chiloții absorbanți Femi.eko sunt ușor de purtat, ușor de spălat, iar îngrijirea lor nu necesită efort suplimentar față de îngrijirea lenjeriei intime clasice.
Pur și simplu, folosești chiloții menstruali precum lenjeria de corp obișnuită, schimbându-i când sunt saturați cu lichid.

Ii poti purta până la maximum 10-12 ore in functie de fluxul tau, pentru o igienă sigură, fără iritații, mirosuri sau scurgeri (depinzând de fluxul menstrual), reutilizându-i pe o perioadă de 2 ani.

🌿 Beneficii Naturale în 4 straturi diferite de material protector

Pentru zona absorbantă folosim 4 straturi diferite de material protector, fără microfibră de polyester, ci doar materiale naturale, sustenabile și organice, din respect pentru corpul tău și ca un angajament față de mediu!

Straturile absorbante unice din cânepă și bumbac organic nu doar combat umezeala, fiind hypoalergenice, dar și atenuează posibilitatea mirosurilor și a iritațiilor, asigurând un confort de neegalat în timpul utilizării.

 • Cânepă: Recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, cânepa asigură o igienă intimă excelentă, păstrând echilibrul natural al pielii și prevenind dezvoltarea bacteriilor. În plus, cânepa este extrem de absorbantă, ai parte de o protecție de încredere. Cu cât este spălată mai mult, cu atât devine mai absorbantă.
 • Bumbac organic: Moale și delicat cu pielea, bumbacul organic este cunoscut pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație de prospețime. Fără pesticide sau substanțe chimice, este ideal pentru îngrijirea intimă.

🔒 Toate tipurile de femei merită o suprafață absorbantă confortabilă:

Datorită acestor straturi absorbante, chiloții menstruali Femi.eko sunt extrem de eficienți împotriva oricărui tip de scurgeri, astfel că îi poți purta la menstruație, dar și când ai avut intervenții chirurgicale/ai suferit un avort, dacă ai incontinență urinară ușoară sau secreții abundente.

Chiloții menstruali FemiEko sunt prevăzuți cu o suprafață de absorbție suficient de mare pe partea din spate încât să te simți confortabilă pe tot parcursul zilei. În același timp, fluxurile abundente și moderate sau utilizarea pe timp de noapte vor fi  ușor de gestionat datorită  zonei prelungite de absorbție din spate, care îți garantează un somn liniștit, fără pete!

📜 Inovație Patentată în Curs: FemiEko a dezvoltat straturi de absorbție speciale, unice, pentru care avem un patent în curs, care au la bază o combinație de materiale naturale, certificate Oeko-Tex, fără chimicale sau pesticide, pe bază de cânepă și bumbac organic. Aceasta înseamnă că nu vei găsi aceeași calitate și tehnologie în niciun alt chilot menstrual. Straturile noastre inovatoare se îmbunătățesc cu fiecare spălare, devenind mai absorbante și mai moi pentru un confort maxim, dar au și proprietăți naturale antibacteriene. Fără parfum, PFA sau alte chimicale dăunătoare.

🌡️ Igienizare la 60°C: Garantează o igienă responsabilă. Chiloții menstruali Femieko pot fi spălati la 60°C, eliminând bacteriile și oferind un produs steril și gata de refolosire. Cu toate acestea, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

🍃 Economisești și Contribui la o Planetă Verde: Prin alegerea chiloților menstruali reutilizabili, te alături misiunii de reducere a deșeurilor și promovării unui stil de viață sustenabil. Cu o prima investiție inițială obții economii pe termen lung și reduci impactului asupra mediului.

🔄 Durabilitate Atestată: Rezistenți la sute de spălări, acești chiloți menstruali sunt un companion de încredere pe o perioadă de reutilizare de minim 2 ani, datorită proprietăților durabile ale cânepii.

Inovația se îmbină cu beneficiile naturii, oferind soluția optimă pentru îngrijirea menstruală în secolul 21. 🌍❤️🌿.

Detalii Material & certificate

Materialul din care este confecționat chilotul – Compoziție: 92% bambus + 8% spandex
Funcție: moale și neted, uscare rapidă, anti-microbian, anti-miros, elastic

Zona prelungită de absorbție, până în spate formată din 4 straturi ce conțîn cânepă și bumbac organic, inovație brevetată FemiEko.

Stratul 1, care intră în contact cu zona intimă: Delicat cu pielea și confortabil
Compoziție: 55% cânepă + 45% bumbac organic
Funcție: uscare rapidă, anti-microbian, anti-miros

Straturile 2 și 3: Depozitare și absorbție a lichidului
Compoziție: 55 % cânepă + 45 % bumbac organic
Funcție: Depozitarea lichidului, absorbție puternică, uscare eficientă

Stratul al 4-lea: Rezistent la scurgeri și impermeabil
Compoziție: 100% TPU Funcție: respirabil, anti-scurgeriU
Funcție: respirabil, anti-scurgeri

Utilizare & Ingrijire

 • Poartă-i până la 10-12 ore, în funcție de fluxul tău.
 • Spală chiloții Femi.eko înainte de prima utilizare, la temperaturi de până la 40 ° . Acest lucru va ajuta la activarea protecției din zona de absorbție.
 • Clătește după utilizare în apă rece, până când apa devine limpede. Apoi poți spăla normal, la temperaturi de până la 40 °.
 • Recomandăm folosirea unui detergent hipoalergenic, fără parfum, preferabil lichid (pentru o dizolvare completă în apă, fără depuneri albe pe material).
 • Nu folosi balsam, înălbitori sau alte substanțe chimice puternice, deoarece acestea pot distruge tehnologia de protecție din zona de absorbție.
 • După terminarea ciclului menstrual îi poți spală și sanitiza la 60°.
 • Nu îi calcă, usucă normal sau utilizează uscătorul, ține cont să nu depășești temperaturi de peste 40°.
 • Reutilizează-i până la 2 ani.
 • Bucură-te de zile de menstruație fără stres.
 • DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Întrebări frecvente

  Cât de mult lichid pot reține chiloții menstruali Femi.Eko®?

  Chiloții menstruali Femi.Eko® pot reține echivalentul  a 5-6 tampoane obișnuite (45 ml). Sunt super absorbanți datorită protecției complete în partea din spate, făcându-i o soluție foarte bună pentru fluxurile medii și normale și o soluție complementară ideală pentru fluxurile foarte abundente, alături de absorbantele reutilizabile sau cupa menstruală.

  Poți începe să testezi chiloții, dacă nu îți cunoști tipul de flux sau ai anumite rezerve, purtându-i pentru o zi, când ești acasă.

  Așa vei vedea exact cât de des trebuie să îi schimbi, în funcție de tipul tău de menstruație.

  Cât timp pot purta chiloții menstruali?

  Pentru un flux normal de menstruație, e necesar să schimbi chiloții menstruali de minimum 2 ori pe zi. În cazul unui flux abundent, va trebui să schimbi lenjeria mai des. În oricare din situații nu purta chiloții menstruali mai mult de 10 ore, chiar dacă materialul nu este încă saturat cu lichid.

  Perioadele mari de purtare (peste 10 ore) nu sunt igienice.

  Chiloții menstruali vor avea mirosuri neplăcute?

  Nu, chiloții menstruali Femi.Eko® rămân mai curați decât multe alte produse intime. Acest lucru este posibil deoarece stratul superior este facut din microfibră specială, ceea ce conferă un plus de respirabilitate, păstrând în același timp cea mai mare parte a lichidului în straturile interioare. Datorită materialelor din care sunt făcuți,  înmulțirea bacteriilor care produc mirosuri neplăcute este blocată.

  În cazul în care observi mirosuri ciudate, poate fi necesar să verifici problema cu medicul tău, încercând să excluzi posibile infecții nedetectate.

  Te rugăm să nu adaugi balsam sau parfum în timp ce speli chiloții menstruali. Acest lucru poate distruge straturile de protecție și poate provoca dezechilibru florei tale din zona intimă.

  Cum găsesc mărimea potrivită pentru mine?

  Pentru alegerea corectă a marimii potivite te rugăm să verifici înainte tabelul nostru de mărimi. Măsurile noastre corespund măsurile europene, astfel că dacă porți M la haine, vei alege M și pentru chiloții menstruali. În caz că mărimea nu îți corespunde, beneficiezi de programul nostru de GARANȚIE DE SATISFACȚIE.

  International Ladies Panty / Brief Size Chart
  Waist (cm)Hips (cm)
  XS69 – 7391 – 96
  S74 – 7997 – 102
  M80 – 85103 – 108
  L86 – 91109 – 114
  XL92 – 97115 – 120
  2XL98 – 104121 – 127
  3XL105 – 110128 – 133
  4XL111 – 116134 – 139
  Mai ai întrebări?

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: