Chiloți absorbanți pentru menstruație și incontinență LUNA – Tip Boxeri – Turcoaz

168.00 lei

[check_sale_status id="11381"]
×

Puteți consulta mărimile disponibile în ghidul nostru de mărimi.

 

 

80 ml = 8 x

Stil: Chilot absorbant tip boxer, cu cusături și bandă elastică de 2 cm.
Recomandat pentru: femei de toate vârstele, femei active/sedentare, adolescente, lăuze
Ideal pentru: utilizare nocturnă, pentru sporturi intense/ ciclism, flux menstrual abundent, femei active/ sedentare, secreții abundente, după naștere, avort și intervenții chirurgicale, incontinență severă
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort, material elastic și delicat.
Utilizare: Îi poți purta până la 12 ore continuu, chiar și cu o menstruație abundentă, fără scurgeri și risc de infecții.
Alternativă sănătoasă: Înlocuiește absorbantele zilnice de unică folosință, neavând adiții de parfum, pesticide și alți disturbatori endocrini.
Compoziție: Realizat din 4 straturi folosind tehnologia inovativă și brevetată de FemiEko, cu bumbac organic și cânepă, ce presupune protecție antibacteriană, fiind singurul produs menstrual reutilizabil care permite igienizarea la 60 de grade, temperatura care distruge bacteriile.

Descriere

Chiloții absorbanti Luna de la Femieko® au fost creați pentru a te proteja de fluxuri menstruale abundente, incontinență sau pot fi folosiți după naștere ori după intervenții chirurgicale. Ai parte de nopți de somn neîntrerupt și protecție împotriva petelor pe cearceaf.

Uită de tampoane, absorbante sau alte produse menstruale tradiționale, alege confortul absolut și libertatea de mișcare. 

Chiloții menstruali Femieko® sunt speciali față de alte branduri de pe piață datorită calităților speciale ale straturilor absorbante în curs de brevetare. Folosim cânepă, recunoscută pentru proprietățile antibacteriene naturale, antifungice și antiumiditate, cu uscare rapidă precum și bumbac organic hipoalergenic, fără pesticide și alte chimicale transferabile, combinând siguranța, confortul și sustenabilitatea în îngrijirea intimă.

Mamele, cât și tații de fete la pubertate, găsesc acești chiloți menstruali pentru adolescente soluția ideală pentru fetele virgine, care petrec ore bune în bancă la școală, sau care au nevoie de libertate de mișcare la ora de sport sau pe bicicletă. În plus, ca părinți dorim să protejăm sănătatea intimă a viitoarelor tinere, care vor deveni mai târziu mame, și care trebuie să se bucure de un echilibru intim și hormonal, nepertubat de chimicale sau toxinele transferabile din majoritatea produselor intime de unică folosință. Ba chiar, ar trebuie să considerăm și plusul de încredere pe care adolescentele îl dobândesc odată cu folosirea cu încredere a chiloților menstruali, pentru că, sperăm noi, vor fi mai puține înhibiții și taboo-uri asociate menstruației în societate.  

În plus, datorită materialelor, chiloții menstruali Femieko® se pot spăla la 60 de grade - citește ghidul complet de spălare, aici

Pe lângă faptul că te vei simți protejată, mai sănătoasă și cu mai multă încredere în sine, te asigurăm că vei îmbrățișa menstruația sau alte scurgeri cu mai puțin stres. 

Spune NU plasticului și chimicalelor în zonele intime, NU poluării și dependenței de produselor de unică folosință și un mare DA produselor confortabile, lejere și ecologice. Necesită spălare înainte de prima purtare.

Detalii Material & certificate

Chilotul Luna, fabricat din 92% bambus și 8% spandex, oferă o senzație moale și elastică, având proprietăți anti-microbiene și anti-miros.

Zona de absorbție extinsă, compusă din 4 straturi cu cânepă și bumbac organic, asigură protecție și absorbție sporită. Stratul 1 este delicat și confortabil, format din 55% cânepă și 45% bumbac organic, în timp ce straturile 2 și 3 asigură depozitarea eficientă a lichidului. Ultimul strat, din TPU (100%), este respirabil și rezistent la scurgeri.

Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim.

Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale

Utilizare & Ingrijire

 • Spală chiloții menstruali înainte de prima utilizare.
 • Folosește chiloții menstruali ca pe o lenjerie intimă obișnuită și schimbă-i de câte ori simți nevoia. Frecvența schimbării depinde de fluxul tău menstrual.
 • Poartă chiloții menstruali pentru maxim 12 ore pentru a absorbi fluxul menstrual sau scurgerile vaginale.
 • După utilizare, clătește chiloții menstruali în apă rece și spală-i manual sau la mașina de spălat la 40°C.
 • Folosește detergent hipoalergenic fără clor, parfumuri și balsam.
 • Usucă chiloții la aer curat și nu-i purta dacă nu sunt complet uscați.
 • Igienizează-i la sfârșitul menstruației prin spălare la 60°C pentru eliminarea reziduurilor.
 • Evită înălbitorii și alte substanțe chimice pentru a menține performanța și igiena chiloților menstruali.
 • Nu utiliza fierul de călcat.
 • Respectând aceste instrucțiuni, vei putea folosi chiloții menstruali FemiEko în mod eficient și sănătos în timpul menstruației, incontinenței ușoare sau pentru scurgerile vaginale.
 • DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Întrebări frecvente

  Cât de mult lichid pot reține chiloții menstruali Femi.Eko®?

  Chiloții menstruali Femi.Eko® pot reține echivalentul  a 5-6 tampoane obișnuite (45 ml). Sunt super absorbanți datorită protecției complete în partea din spate, făcându-i o soluție foarte bună pentru fluxurile medii și normale și o soluție complementară ideală pentru fluxurile foarte abundente, alături de absorbantele reutilizabile sau cupa menstruală.

  Poți începe să testezi chiloții, dacă nu îți cunoști tipul de flux sau ai anumite rezerve, purtându-i pentru o zi, când ești acasă.

  Așa vei vedea exact cât de des trebuie să îi schimbi, în funcție de tipul tău de menstruație.

  Cât timp pot purta chiloții menstruali?

  Pentru un flux normal de menstruație, e necesar să schimbi chiloții menstruali de minimum 2 ori pe zi. În cazul unui flux abundent, va trebui să schimbi lenjeria mai des. În oricare din situații nu purta chiloții menstruali mai mult de 10 ore, chiar dacă materialul nu este încă saturat cu lichid.

  Perioadele mari de purtare (peste 10 ore) nu sunt igienice.

  Chiloții menstruali vor avea mirosuri neplăcute?

  Nu, chiloții menstruali Femi.Eko® rămân mai curați decât multe alte produse intime. Acest lucru este posibil deoarece stratul superior este facut din microfibră specială, ceea ce conferă un plus de respirabilitate, păstrând în același timp cea mai mare parte a lichidului în straturile interioare. Datorită materialelor din care sunt făcuți,  înmulțirea bacteriilor care produc mirosuri neplăcute este blocată.

  În cazul în care observi mirosuri ciudate, poate fi necesar să verifici problema cu medicul tău, încercând să excluzi posibile infecții nedetectate.

  Te rugăm să nu adaugi balsam sau parfum în timp ce speli chiloții menstruali. Acest lucru poate distruge straturile de protecție și poate provoca dezechilibru florei tale din zona intimă.

  Cum găsesc mărimea potrivită pentru mine?

  Pentru alegerea corectă a marimii potivite te rugăm să verifici înainte tabelul nostru de mărimi. Măsurile noastre corespund măsurile europene, astfel că dacă porți M la haine, vei alege M și pentru chiloții menstruali. În caz că mărimea nu îți corespunde, beneficiezi de programul nostru de GARANȚIE DE SATISFACȚIE.

  International Ladies Panty / Brief Size Chart
  Waist (cm)Hips (cm)
  XS69 – 7391 – 96
  S74 – 7997 – 102
  M80 – 85103 – 108
  L86 – 91109 – 114
  XL92 – 97115 – 120
  2XL98 – 104121 – 127
  3XL105 – 110128 – 133
  4XL111 – 116134 – 139
  Mai ai întrebări?

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: