Absorbant reutilizabil cu straturi absorbante realizate din cânepă și bumbac organic XS

39.00 lei

COMBINI & CÂȘTIGI: 2 articole 5% OFF | 3 articole 10% OFF | 4 articole 15% OFF | 5+ articole 30% OFF
×

Stil: Reutilizabil Absorbant – Mărimea XS
Recomandat pentru: Toate vârstele, adolescente
Ideal pentru: scurgeri zilnice, flux menstrual ușor, împreună cu cupa sau discul menstrual sau cu tampoane, secreții abundente
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 Confort zilnic
Utilizare: Îl poți purta pănă la 10 ore consecutive, fără riscuri de mirosuri neplăcute și iritații, datorită materialelor naturale respirabile si antibacteriene
Alternativă sănătoasă: Înlocuiește absorbantele zilnice de unică folosință, neavând adiții de parfum, pesticide și alți disturbatori endocrini.

Descriere

Absorbantele Femieko oferă echilibru natural pentru corpul tău, fără aditivi precum parfumuri sau alte substanțe potențial dăunătoare sănătății intime, fără cheltuieli lunare și fără tone de deșeuri, fiind o alternativă sustenabilă la produsele de unică folosință.

Absorbantele Reutilizabile Femieko: Simbioza dintre inovație și puterea naturii!

📜 Inovație Patentată în Curs: FemiEko a dezvoltat straturi de absorbție speciale, unice, pentru care avem un patent în curs, care au la bază o combinație de materiale naturale, certificate Oeko-Tex, fără chimicale sau pesticide, pe bază de cânepă și bumbac organic. Aceasta înseamnă că nu vei găsi aceeași calitate și tehnologie în niciun alt absorbant reutilizabil. Straturile noastre inovatoare se îmbunătățesc cu fiecare spălare, devenind mai absorbante și mai moale pentru un confort maxim, dar au și proprietăți naturale antibacteriene.

🌿 Beneficii Naturale în straturile absorbante

Straturile absorbante unice din cânepă și bumbac organic nu doar combat umezeala, fiind hypoalergenice, dar și atenuează potențialul mirosurilor și iritațiilor, asigurând un confort de neegalat în timpul utilizării.

 • Cânepă: Recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, cânepa asigură o igienă intimă excelentă, păstrând echilibrul natural al pielii și prevenind dezvoltarea bacteriilor. În plus, cânepa este extrem de absorbantă, asigurându-te de o protecție de încredere. Cu cât este spălată mai mult, cu atât devine mai absorbantă.
 • Bumbac organic: Moale și delicat cu pielea, bumbacul organic este cunoscut pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație de prospețime. Fără pesticide sau substanțe chimice, este ideal pentru îngrijirea intimă.

🌡️ Igienizare la 60°C: Garantează-ți o igienă responsabilă. Absorbantele Femieko pot fi spălate la 60°C, eliminând bacteriile și oferind un produs steril și gata de refolosire. Cu toate acestea, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

🍃 Contribuie la o Planetă Verde: Prin alegerea absorbantelor reutilizabile, te alături misiunii de reducere a deșeurilor și promovării unui stil de viață sustenabil.

🔄 Durabilitate Atestată: Rezistente la sute de spălări, aceste absorbante sunt un companion de încredere pe termen lung, datorită proprietăților durabile ale cânepii.

🔒 Fixare Eficientă: Capsele ajustabile asigură o prindere perfectă pe lenjeria intimă, prevenind alunecările sau disconfortul.

✅ Economii și Sustenabilitate: Chiar dacă investiția inițială e un pic mai mare, gândește-te la economiile pe termen lung și la reducerea impactului asupra mediului.

Detalii despre Material

MATERIALE CERTIFICATE OEKO-TEX

Strat Superior: 45% cânepă și 55% bumbac organic, în nuanța discretă de negru.

Strat Mijlociu: Combină calitățile puternice ale cânepii cu bumbacul organic: 1 strat compus din 55% cânepă și 45% bumbac organic

Strat Inferior și Aripioare: Material impermeabil 100% PUL.

Butoane de plastic ajustabile, atestate Oeko-Tex.

Cum să folosești absorbantul

 • Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție.
 • După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede.
 • Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori.
 • Pentru o igienă sporită, poți să faci o spălare la 60°C după terminarea menstruației.
 • Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe.
 • Evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice, pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.
 • Nu aplica balsam sau călca cu fierul, deoarece acestea pot afecta proprietățile absorbantului.
 • Poți folosi absorbantul reutilizabil timp de peste 2 ani, în funcție de îngrijirea și utilizarea corectă.
 • Alege cu încredere absorbantele reutilizabile Femieko și bucură-te de zilele menstruației fără griji!
 • Îngrijire & spălare

  Inovatie FemiEko:  Igienizare la 60°C: elimina bacteriile!

  În același timp, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

  Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție. După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede. Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori iar la finalul ciclului menstrual  fa o spălare la 60°C

  Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe si evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice si a balsumului pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.

  Dimensiuni

  DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Întrebări frecvente

  Cum găsesc absorbantul potrivit pentru nevoile mele? Ce dimensiune au absorbantele Femi.Eko®?

  Oferim două tipuri de absorbante, unul pentru uz zilnic/flux moderat sau în combo cu alte produse (cupa menstruală/chiloții menstruali) și unul pentru utilizare nocturnă/flux mare/heavy/primele zile de post-partum.

  Îți recomandăm să alegi ambele mărimi, astfel fiind protejată indiferent dacă ești la începutul menstruației tale sau dacă primele zile au trecut.

  Absorbantele Femi.eko sunt foarte ușoare, moi și au doar 3 mm grosime. De îndată ce le vei testa, vei vedea că se simt diferit față de un absorbant clasic, iar nivelul de confort este sporit datorită texturii foarte fine a materialelor.

  De câte absorbante reutilizabile voi avea nevoie?

  Acest lucru se calculează în funcție de fluxul pe care îl ai sau dacă folosești și cupa menstruală ori  alternezi cu folosirea chiloților menstruali.

  În mod normal, o femeie folosește între 4 și 7 absorbante de unică folosință. Poți calcula câte absorbante de unică folosință folosești în mod normal, apoi împarte la 3.

  Absorbantele reutilizabile se pot folosi de mai multe ori în timpul aceleași menstre. Odată purtat, el poate fi spălat și uscat, apoi este gata de o nouă purtare. 😊

  Pot folosi absorbante reutilizabile pentru incontinență sau post - partum?

  Absorbantele reutilizabile sunt un produs perfect de utilizat pentru incontinență ușoară.

  Persoanele cu această problemă au nevoie de protecție zilnică. În timp ce absorbantele de unică folosință pot crea iritații și frecări, absorbantele Femi.Eko® sunt foarte utile pentru persoanele care au nevoie să poarte o protecție în fiecare zi, datorită confortului oferit de materialul acestora.

  Pentru post – partum, multe dintre femei aleg absorbantele reutilizabile ca fiind o alegere naturală care promovează confortul și vindecarea după naștere.

  Cât de des ar trebui să-mi schimb absorbantul?

  Ar trebui să schimbați absorbantul în funcție de fluxul dvs. Cu cât îl veți folosi mai des, cu atât veți ști când saturația este la vârf. Nu vă recomandăm să păstrați un absorbant mai mult de 8 ore.

  Mai ai întrebări?

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: