Absorbant reutilizabil cu straturi absorbante realizate din cânepă și bumbac organic M

(6 recenzii de la clienți)

39.00 lei

[check_sale_status id="812"]
×

Stil: Absorbant Reutilizabil – Mărimea M
Recomandat pentru: Toate vârstele, adolescente, lăuze, femei cu incontinență
Ideal pentru: menstruație abundentă, prima menstruație, utilizare nocturnă, după naștere, femei care au suferit intervenții chirurgicale/avort, incontinență
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 Confort de bază, adaptat nevoilor tale.
Utilizare: Îl poți purta pănă la 10 ore consecutive, fără riscuri de mirosuri neplăcute și iritații, datorită materialelor naturale respirabile și antibacteriene
Alternativă sănătoasă: Înlocuiește absorbantele zilnice de unică folosință, neavând adiții de parfum, pesticide și alți disturbatori endocrini.

Descriere

Vrei sa renunți la produsele menstruale traditionale?

Absorbantul M FemiEko® este potrivit pentru un flux menstrual abundent. Absorbantul reutilizabil îți oferă echilibru natural pentru corpul tău, fără aditivi, parfumuri, pesticide sau alte substanțe dăunătoare sănătății intime.

Folosești absorbantul reutilizabil FemiEko® precum unul normal, însă te bucuri de protecție îndelungată, absorbție extinsă și ani de reutilizare! Este super simplu de utilizat și spălat. 

În funcție de fluxul tău menstrual, poți purta absorbantul până la 10 ore consecutive, fără riscuri de mirosuri neplăcute și iritații, datorită materialelor naturale respirabile și antibacteriene. Reutilizează pentru o perioadă de minimum 2 ani sau peste 600 de spălări. 

Absorbantele reutilizabile FemiEko® sunt speciale față de alte branduri de pe piață datorită calităților speciale ale straturilor absorbante, care sunt realizate din cânepă și 100% bumbac organic, ce au proprietăți super absorbante și antibacteriene, dar și durabilitate pentru spălare la 60 de grade. 

Cânepa este recunoscută pentru proprietățile antibacteriene naturale, antifungice și antiumiditate, ce prezintă uscare rapidă. Apoi bumbacul organic este hipoalergenic, fără pesticide și alte chimicale transferabile, rezultând astfel un absorbant care respectă zona intimă, favorizând echilibrul florei vaginale, și chiar mai puține mirosuri și iritații, datorită faptului că țesătura fără chimicale respiră și permite evaporarea umezelii. 

Descoperă mai multe beneficii ale absorbantelor reutilizabile, aici.

Spune NU plasticului în zonele intime, NU poluării și dependenței de produselor de unică folosință și un mare DA produselor confortabile, sănătoase și ecologice.

Detalii despre Material

Absorbantul M îmbină materiale naturale de înaltă calitate: stratul superior este alcătuit din 45% cânepă și 55% bumbac organic. Stratul mijlociu combină 55% cânepă și 45% bumbac organic, însoțit de două straturi suplimentare de 100% bumbac organic pentru absorbție sporită. Stratul inferior și aripioarele sunt confecționate din material impermeabil 100% PUL, iar butoanele de plastic ajustabile sunt certificate Oeko-Tex pentru confort și siguranță.

Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim. Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale.

Cum să folosești absorbantul

 • Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție.
 • După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede.
 • Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori.
 • Pentru o igienă sporită, poți să faci o spălare la 60°C după terminarea menstruației.
 • Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe.
 • Evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice, pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.
 • Nu aplica balsam sau călca cu fierul, deoarece acestea pot afecta proprietățile absorbantului.
 • Poți folosi absorbantul reutilizabil timp de peste 2 ani, în funcție de îngrijirea și utilizarea corectă.
 • Alege cu încredere absorbantele reutilizabile Femieko și bucură-te de zilele menstruației fără griji!
 • Îngrijire & spălare

  Inovatie FemiEko:  Igienizare la 60°C: elimina bacteriile!

  În același timp, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

  Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție. După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede. Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori iar la finalul ciclului menstrual  fa o spălare la 60°C

  Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe si evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice si a balsumului pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.

  Dimensiuni

  DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  83%
  5
  4
  0%
  0
  3
  17%
  1
  2
  0%
  0
  1
  0%
  0
  Iulia
  19 octombrie 2023
  Am dat 3 stele pentru ca mi se par imposibil de folosit si anume cand se ataseaza pe slip aripioarele acelea nu se pot intalni pentru a prinde capsele...More
  Am dat 3 stele pentru ca mi se par imposibil de folosit si anume cand se ataseaza pe slip aripioarele acelea nu se pot intalni pentru a prinde capsele. Am achizitionat un M. Daca totusi fortezi ca sa se intalneasca se indoaie ala si este foarte incomod. Nu inteleg de ce s-au facut asa scurte.
  Este util?
  3 0
  Anca
  30 noiembrie -0001
  Folosesc absorbantele reutilizabile Femieko in zilele cu menstruatie abundentă. Viața mea s-a schimbat total de când folosesc produsele reutilizabile,...More
  Folosesc absorbantele reutilizabile Femieko in zilele cu menstruatie abundentă. Viața mea s-a schimbat total de când folosesc produsele reutilizabile, nu ma mai patez, nu ma mai lipesc cu adeziv și ma simt mereu fresh. Eu folosesc mărimea M când sunt acasă sau când dorm, iar mărimea S chiar și când merg la job.
  Este util?
  1 0
  Bratu Gabriela
  30 noiembrie -0001
  Absorbantele reutilizabile chiar sunt o idee excelenta! Nu mai ai grija faptul ca se termina absorbantele din pachet sau rusinea de a-l arunca la cos ...More
  Absorbantele reutilizabile chiar sunt o idee excelenta! Nu mai ai grija faptul ca se termina absorbantele din pachet sau rusinea de a-l arunca la cos fara a te vedea cineva. Inca mai consideram subiectul menstruație tabu, dar cu Absorbantele reutilizabile, e mult mai simplu. Nu am avut probleme chiar si cu flux mai mare!
  Este util?
  0 0
  Rogojan Mihaela
  30 noiembrie -0001
  Aceste absorbante reutilizabile sunt geniale! Deși fluxul meu menstrual este unul extrem de abundent, aceste absorbante au reușit să mă protejeze mai ...More
  Aceste absorbante reutilizabile sunt geniale! Deși fluxul meu menstrual este unul extrem de abundent, aceste absorbante au reușit să mă protejeze mai bine de 8 ore in continuu fără iritatii și senzație de umezeală . De aceea le recomand cu toată convingerea, motiv pentru care am mai facut o comanda de absorbante pentru toată perioada menstruatiei.

  Vă mulțumesc că existați!
  Este util?
  2 0
  adina.e.sipos
  30 noiembrie -0001
  Am fost tare bucuroasă când am descoperit absorbantele reutilizabile și chiloții menstruali. Recomand cu încredere. Ajutăm natura, economisim bani și ...More
  Am fost tare bucuroasă când am descoperit absorbantele reutilizabile și chiloții menstruali. Recomand cu încredere. Ajutăm natura, economisim bani și corpul nostru e mai fericit fără plastic!
  Este util?
  1 1
  Laura
  30 noiembrie -0001
  Nu folosesc exact aceste absorbante insa am unele aproape identice si de aceea vreau sa va felicit pentru modelul ales, adica zona aripioarelor nu est...More
  Nu folosesc exact aceste absorbante insa am unele aproape identice si de aceea vreau sa va felicit pentru modelul ales, adica zona aripioarelor nu este acoperita de material absorbant ca si in centru ci de material waterproof. Primele mele absorbante reutilizabile aveau si aripioarele din fibra de bambus si mereu apareau scurgerile pe picior. 😔
  Este util?
  3 0
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: