Absorbant reutilizabil cu straturi absorbante realizate din cânepă și bumbac organic M

(6 recenzii de la clienți)

55.00 lei

COMBINI & CÂȘTIGI: 3+ articole 20% OFF, 5+ articole 30% OFF
×

Stil: Absorbant Reutilizabil – Mărimea M
Recomandat pentru: Toate vârstele, adolescente, lăuze, femei cu incontinență
Ideal pentru: menstruație abundentă, prima menstruație, utilizare nocturnă, după naștere, femei care au suferit intervenții chirurgicale/avort, incontinență
Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 Confort de bază, adaptat nevoilor tale.
Utilizare: Îl poți purta pănă la 10 ore consecutive, fără riscuri de mirosuri neplăcute și iritații, datorită materialelor naturale respirabile și antibacteriene
Alternativă sănătoasă: Înlocuiește absorbantele zilnice de unică folosință, neavând adiții de parfum, pesticide și alți disturbatori endocrini.

Descriere

Absorbantele Femieko oferă echilibru natural pentru corpul tău, fără aditivi precum parfumuri sau alte substanțe potențial dăunătoare sănătății intime, fără cheltuieli lunare și fără tone de deșeuri, fiind o alternativă sustenabilă la produsele de unică folosință.

Absorbantele Reutilizabile Femieko: Simbioza dintre inovație și puterea naturii!

📜 Inovație Patentată în Curs: FemiEko a dezvoltat straturi de absorbție speciale, unice, pentru care avem un patent în curs, care au la bază o combinație de materiale naturale, certificate Oeko-Tex, fără chimicale sau pesticide, pe bază de cânepă și bumbac organic. Aceasta înseamnă că nu vei găsi aceeași calitate și tehnologie în niciun alt absorbant reutilizabil. Straturile noastre inovatoare se îmbunătățesc cu fiecare spălare, devenind mai absorbante și mai moale pentru un confort maxim, dar au și proprietăți naturale antibacteriene.

🌿 Beneficii Naturale în straturile absorbante

Straturile absorbante unice din cânepă și bumbac organic nu doar combat umezeala, fiind hypoalergenice, dar și atenuează potențialul mirosurilor și iritațiilor, asigurând un confort de neegalat în timpul utilizării.

 • Cânepă: Recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, cânepa asigură o igienă intimă excelentă, păstrând echilibrul natural al pielii și prevenind dezvoltarea bacteriilor. În plus, cânepa este extrem de absorbantă, asigurându-te de o protecție de încredere. Cu cât este spălată mai mult, cu atât devine mai absorbantă.
 • Bumbac organic: Moale și delicat cu pielea, bumbacul organic este cunoscut pentru respirabilitatea și capacitatea sa de a oferi o senzație de prospețime. Fără pesticide sau substanțe chimice, este ideal pentru îngrijirea intimă.

🌡️ Igienizare la 60°C: Garantează-ți o igienă responsabilă. Absorbantele Femieko pot fi spălate la 60°C, eliminând bacteriile și oferind un produs steril și gata de refolosire. Cu toate acestea, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

🍃 Contribuie la o Planetă Verde: Prin alegerea absorbantelor reutilizabile, te alături misiunii de reducere a deșeurilor și promovării unui stil de viață sustenabil.

🔄 Durabilitate Atestată: Rezistente la sute de spălări, aceste absorbante sunt un companion de încredere pe termen lung, datorită proprietăților durabile ale cânepii.

🔒 Fixare Eficientă: Capsele ajustabile asigură o prindere perfectă pe lenjeria intimă, prevenind alunecările sau disconfortul.

✅ Economii și Sustenabilitate: Chiar dacă investiția inițială e un pic mai mare, gândește-te la economiile pe termen lung și la reducerea impactului asupra mediului.

💙 Prioritizează-ți Sănătatea: Fără substanțe chimice sau parfumuri, absorbantele noastre te protejează de iritații și alergii.

Concluzie: Alege Femieko – unde inovația se îmbină cu beneficiile naturii, oferind soluția optimă pentru îngrijirea menstruală în secolul 21. 🌍❤️🌿.

Detalii despre Material

MATERIALE CERTIFICATE OEKO-TEX

Strat Superior: 45% cânepă și 55% bumbac organic, în nuanța discretă de negru.

Strat Mijlociu: Combină calitățile puternice ale cânepii cu bumbacul organic: 1 strat compus din 55% cânepă și 45% bumbac organic, completat de 2 straturi de 100% bumbac organic.

Strat Inferior și Aripioare: Material impermeabil 100% PUL.

Butoane de plastic ajustabile, atestate Oeko-Tex.

Cum să folosești absorbantul

 • Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție.
 • După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede.
 • Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori.
 • Pentru o igienă sporită, poți să faci o spălare la 60°C după terminarea menstruației.
 • Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe.
 • Evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice, pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.
 • Nu aplica balsam sau călca cu fierul, deoarece acestea pot afecta proprietățile absorbantului.
 • Poți folosi absorbantul reutilizabil timp de peste 2 ani, în funcție de îngrijirea și utilizarea corectă.
 • Alege cu încredere absorbantele reutilizabile Femieko și bucură-te de zilele menstruației fără griji!
 • Îngrijire & spălare

  Inovatie FemiEko:  Igienizare la 60°C: elimina bacteriile!

  În același timp, pentru o economie energetică și o abordare mai prietenoasă cu mediul, recomandăm curățare la 40°C între utilizări și igienizare la finalul ciclului menstrual.

  Spală absorbantul înainte de prima utilizare, activând astfel zona de absorbție. După utilizare, clătește cu apă rece până când apa devine limpede. Spală la mașina de spălat la 40°C cu un detergent hipoalergenic, fără clor sau înălbitori iar la finalul ciclului menstrual  fa o spălare la 60°C

  Usucă în mod natural sau cu ajutorul uscătorului de rufe si evită utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice si a balsumului pentru a menține integritatea tehnologiei de absorbție.

  Dimensiuni

  DISTRIBUIE

  Părerile clientelor

  5
  83%
  5
  4
  0%
  0
  3
  17%
  1
  2
  0%
  0
  1
  0%
  0
  Iulia
  19 octombrie 2023
  Am dat 3 stele pentru ca mi se par imposibil de folosit si anume cand se ataseaza pe slip aripioarele acelea nu se pot intalni pentru a prinde capsele...More
  Am dat 3 stele pentru ca mi se par imposibil de folosit si anume cand se ataseaza pe slip aripioarele acelea nu se pot intalni pentru a prinde capsele. Am achizitionat un M. Daca totusi fortezi ca sa se intalneasca se indoaie ala si este foarte incomod. Nu inteleg de ce s-au facut asa scurte.
  Este util?
  2 0
  Anca
  30 noiembrie -0001
  Folosesc absorbantele reutilizabile Femieko in zilele cu menstruatie abundentă. Viața mea s-a schimbat total de când folosesc produsele reutilizabile,...More
  Folosesc absorbantele reutilizabile Femieko in zilele cu menstruatie abundentă. Viața mea s-a schimbat total de când folosesc produsele reutilizabile, nu ma mai patez, nu ma mai lipesc cu adeziv și ma simt mereu fresh. Eu folosesc mărimea M când sunt acasă sau când dorm, iar mărimea S chiar și când merg la job.
  Este util?
  1 0
  Bratu Gabriela
  30 noiembrie -0001
  Absorbantele reutilizabile chiar sunt o idee excelenta! Nu mai ai grija faptul ca se termina absorbantele din pachet sau rusinea de a-l arunca la cos ...More
  Absorbantele reutilizabile chiar sunt o idee excelenta! Nu mai ai grija faptul ca se termina absorbantele din pachet sau rusinea de a-l arunca la cos fara a te vedea cineva. Inca mai consideram subiectul menstruație tabu, dar cu Absorbantele reutilizabile, e mult mai simplu. Nu am avut probleme chiar si cu flux mai mare!
  Este util?
  0 0
  Rogojan Mihaela
  30 noiembrie -0001
  Aceste absorbante reutilizabile sunt geniale! Deși fluxul meu menstrual este unul extrem de abundent, aceste absorbante au reușit să mă protejeze mai ...More
  Aceste absorbante reutilizabile sunt geniale! Deși fluxul meu menstrual este unul extrem de abundent, aceste absorbante au reușit să mă protejeze mai bine de 8 ore in continuu fără iritatii și senzație de umezeală . De aceea le recomand cu toată convingerea, motiv pentru care am mai facut o comanda de absorbante pentru toată perioada menstruatiei.

  Vă mulțumesc că existați!
  Este util?
  0 0
  adina.e.sipos
  30 noiembrie -0001
  Am fost tare bucuroasă când am descoperit absorbantele reutilizabile și chiloții menstruali. Recomand cu încredere. Ajutăm natura, economisim bani și ...More
  Am fost tare bucuroasă când am descoperit absorbantele reutilizabile și chiloții menstruali. Recomand cu încredere. Ajutăm natura, economisim bani și corpul nostru e mai fericit fără plastic!
  Este util?
  0 1
  Laura
  30 noiembrie -0001
  Nu folosesc exact aceste absorbante insa am unele aproape identice si de aceea vreau sa va felicit pentru modelul ales, adica zona aripioarelor nu est...More
  Nu folosesc exact aceste absorbante insa am unele aproape identice si de aceea vreau sa va felicit pentru modelul ales, adica zona aripioarelor nu este acoperita de material absorbant ca si in centru ci de material waterproof. Primele mele absorbante reutilizabile aveau si aripioarele din fibra de bambus si mereu apareau scurgerile pe picior. 😔
  Este util?
  2 0
  Scrie o recenzie pentru a primi un cupon de reducere!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Produse similare

  Combo

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Mega Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Extra Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Super Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Abundent

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Moderat

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU:

  Lejer

  Capacitate de retenție a produselor Femieko / 12 ore

  Echivalent absorbante

  Echivalent tampoane

  RECOMANDAT PENTRU:

  IDEAL PENTRU: